No: 309 dizisinin 7. bölüm fragmanında sürpriz sahne!

Güncelleme Tarihi:

No: 309 dizisinin 7. bölüm fragmanında sürpriz sahne
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2016 10:15

FOX TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi No:309 7. yeni bölüm fragmanını da yayınladı. Çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan No:309'da neler yaşanacak merak konusu. Lale ve Onur arasında yaşananlar herkesi ekrana kilitliyor. İşte No:309 7. bölüm fragmanı ve dahası..

Haberin Devamı

Fox TV'nin izleyenleri hem güldüren hem de romantik dakikalar yaşatan dizisi No: 309 7. yeni bölüm fragmanını yayınladı.  No 309'un yeni bölümünde Lale ve Onur'u barıştırmak isteyen aileler bir türlü pes etmiyor ve ekranlara komik dakikalar yansıyor. İşte, No: 309 7. bölüm fragmanıyla sizlerle...

NO: 309 DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU

Lale’nin Onur’u terk etmesi iki aileyi de harekete geçirir. Lale ve Onur’u tekrar bir araya getirmek için plan yaparlar. Birbirlerinden habersiz şekilde aynı yere giden Onur ve Lale karşılaşınca şok olurlar ve birlikte vakit geçirmek zorunda kalırlar. Herkesten uzakta geçirdikleri bugün onları tekrar bir araya getirebilecek midir?

NO: 309 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

DİZİNİN HİKAYESİ

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider.
Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar..
Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı dizi No: 309 her Çarşamba FOX'ta!

BAKMADAN GEÇME!