No: 309 41. bölüm fragmanında Lale büyük hayal kırıklığı yaşıyor

Güncelleme Tarihi:

No: 309 41. bölüm fragmanında Lale büyük hayal kırıklığı yaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2017 20:07

No: 309 dizisi yayınlanan 41. bölüm fragmanıyla izleyicilerine oldukça heyecan ve aşk dolu dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatan No: 309 yeni bölümüyle çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Pelinsu’nun hazırladığı videoda, Onur’un kendisiyle miras için evlendiğini öğrenen Lale, büyük bir hayal kırıklığı yaşar. İşte, No: 309 41. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Haberin Devamı

Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilere eğlenceli ve kahkaha dolu dakikalar yaşatan No: 309 yeni bölüm fragmanıyla nefesleri kesecek. Diziseverler tarafından oldukça tutulan No: 309 yeni bölümüyle çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde ilginç anlar yer alacak. Yeni bölümde Onur’un açıklamalarını bile dinlemek istemeyen Lale, Emir’i alıp annesinin evine geri döner. İşte, No: 309 41. bölüm fragmanıyla sizlerle.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Pelinsu’nun hazırladığı videoda, Onur’un kendisiyle miras için evlendiğini öğrenen Lale, büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Onur’un açıklamalarını bile dinlemek istemeyen Lale, Emir’i alıp annesinin evine geri döner... Betül ve Erol ilk defa amaçlarına ulaşmışlardır. Bu durumdan dolayı İsmet te Onur’a çok sinirlenir ve Onur’un şirketteki yetkilerini kısıtlar. Ne şirket ne para Onur’un umurunda değildir, tek isteği Lale’yi eve geri döndürmektir. Peki Onur bu isteğine ulaşabilecek midir?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Betül’ün planı gene ters teper. Lale, İstanbul’da bir okula atanır, sonunda hayallerine kavuşmuştur. Ailede bu olay büyük bir mutlulukla karşılanırken, herkesi kötü bir sürpriz beklemektedir. Kurtuluş ve Samet Songül’e dükkan konusunda yardım etmeye çalışırlarken, başlarını belaya sokarlar. Tüm aile onları kurtarmak için seferber olur.

BAKMADAN GEÇME!