No: 309 dizisi yayınlanan son bölümünün ardından 40. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

No: 309 dizisi yayınlanan son bölümünün ardından 40. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2017 23:26

No: 309 dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşattı. Yayınlanmaya başladığı günden itibaren yer yer komik ve yer yer aşk dolu sahneleriyle dikkat çeken No: 309 dizisi yeni bölümleriyle çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde şoke eden dakikalar yer aldı. Son bölümde Kurtuluş, Nilüfer ve Nergis, Songül’e çiçekçiyi satması için baskı yaptı. Onur satın almak isteyen kişilerin tekin olmadığını söyledi. Ama uyarmakta geç kaldı. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, No: 309 40. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

No: 309 dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyenlerine yine eğlenceli dakikalar yaşattı. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen sıcacık aile dizisi No: 309 yeni bölümleriyle çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde Pelinsu’nun tehdit etmesi üzerine bir seçim yapmak zorunda kalan Onur, Lale’yi hiçbir şekilde kaybetmeyi göze alamadı ve ailesinden yardım istedi. Yıldız bunun üzerine Pelinsu’yla konuştu ve ona susması için para teklif etti. Son bölümün ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, No: 309 40. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

No: 309 40. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Haberin Devamı

Pelinsu’nun tehdit etmesi üzerine bir seçim yapmak zorunda kalan Onur, Lale’yi hiçbir şekilde kaybetmeyi göze alamaz ve ailesinden yardım ister. Yıldız bunun üzerine Pelinsu’yla konuşur ve ona susması için para teklif eder. Bu arada Kurtuluş, Nilüfer ve Nergis, Songül’e çiçekçiyi satması için baskı yaparken Onur satın almak isteyen kişilerin tekin olmadığını söyler. Ama uyarmakta geç kalmıştır.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Lale Onur’dan beklemediği bir tepki görünce ne yapacağını şaşırır. Mesleği ve eşi arasında kalır. Onur verdiği aşırı tepkinin farkına varıp Lale ile konuşur ve son kararı ona bırakır. Dergi çekiminde aralarındaki buzlar erir. Bu arada çiçekçiyi almak isteyen firma büyük bir para teklif eder, Songül’ün kararı kesin olsa da Kurtuluş onu ikna etmek için yollar aramaktadır.

BAKMADAN GEÇME!