No: 309 35. yeni bölüm fragmanında yürekleri ısıtacak sahneler!

Güncelleme Tarihi:

No: 309 35. yeni bölüm fragmanında yürekleri ısıtacak sahneler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2017 09:50

No: 309 35. yeni bölüm fragmanında Onur ve Lale çiftinin mutluluğu yürekleri ısıtacak. Sevgililer günü nedeniyle özel bir gecede bir araya gelen Onur, Lale ve arkadaşları, günün anlamına uygun duygu yüklü sahnelere tanık etmiştir. No: 309 35. yeni bölüm fragmanında Lale ve Onur'un tekrar mutlu günlere dönmesi ve evlilik sözleşmesi olayını kafalarından silmesi, geriye pek bir sorun bırakmamıştır. İşte, No: 309 yeni bölüm fragmanında yaşanan eğlenceli sahneler

Haberin Devamı

No: 309 dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşattı. Ekranların izleyiciler tarafından oldukça büyük beğenisini kazanan No: 309 dizisinde neşeli anlar yer aldı. Dizinin yayınlanan son bölümünde yaşanan olaylar izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşattı. Son bölümde  Betül ve Erol yaşanan olaylardan faydalanıp Onur ve Lale’yi ayırmak için yeni planlar içine girdiler. Dizinin son bölümünün bitmesiyle birlikte diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. 

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Onur ve Lale ailelerine rol yapmaya devam etmektedirler. Onur Lale’nin gönlünü almak için her yolu denerken, sözleşmeyi iptal etmekte de kararlıdır. Bunu duyan Yıldız engel olmak için Lale’yle konuşmaya karar verir. Betül ve Erol ise bu durumdan faydalanıp Onur ve Lale’yi ayırmak için yeni planlar içine girerler. Bu sefer başarılı olabilecekler midir?

Haberin Devamı

DİZİNİN KONUSU

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider. 

Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar..

Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı yeni dizi No: 309 her Çarşamba FOX'ta!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!