No: 309 yeni bölüm öncesi yayınlanan fragmanında romantizm dorukta!

Güncelleme Tarihi:

No: 309 yeni bölüm öncesi yayınlanan fragmanında romantizm dorukta
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2016 18:54

No: 309 bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Heyecan dolu dakikalarıyla ekran başına kilitleyecek olan No: 309'da bu akşam neler yaşanacak? Sevilen dizinin yeni bölümünde Onur ve Lale arasında yaşanan romantik dakikalar izleyenlere hoş saatler yaşatacak. Aralarındaki tüm sorunları halleden Lale ve Onur evlenme kararını yeniden alır. Bu kararı çok geçmeden ailelerine söyleyen ikili herkesi çok mutlu ederler. İşte, No: 309 19. bölüm detayları.

Haberin Devamı

No: 309 19. bölüm fragmanıyla izleyenlerin nefesini kesecek. Fox TV ekranlarının başladığı günden itibaren ilgiyle izlenen dizisi No: 309 yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünde şoke eden anlar yaşanacak. Yeni bölümle Onur ve Lale aralarındaki bütün problemleri hallederek, evleneceklerini ailelerine müjdelerler. Bunu duyan Pelinsu hemen işe koyulur. İşte, No: 309 19. bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Aralarındaki tüm sorunları halleden Onur ve Lale, hafta sonu evleneceklerini ailelerine müjdelerler. Her iki aile de bu habere çok sevinir. Doğum kursuna giden Onur ve Lale’ye bu sefer Filiz ve Erol da eşlik eder. Bu arada Kurtuluş ve Samet galerinin açılışını yapmaktadır.. Fakat ikisini de kötü bir sürpriz beklemektedir. Nikahın yakın zamanda olacağını öğrenen Pelinsu ve Betül yeni planlar yapmaya başlarlar. No: 309 yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00'de FOX'ta.

Haberin Devamı

NO: 309 19. BÖLÜM FRAGMANI

No: 309'un 18. bölümünde; Onur, Lale’nin kendisini öpmesini Pelinsu’ya bir meydan okuma olduğunu düşünerek ona tavır alır. Artık bir şeyler yapma sırası Lale’dedir. Onur’un gönlünü almak için harekete geçen Lale, Pelinsu’nun daha da hırslanmasına sebep olur.. Bu arada Erol’la arası bozulan Filiz Lale’lerin evinde kalmaya başlarken aldatıldığından şüphelenen Nilüfer Kurtuluş’un peşine düşer.

BAKMADAN GEÇME!