Nicolas Lodeiro Beşiktaş'ta

Güncelleme Tarihi:

Nicolas Lodeiro Beşiktaşta
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2014 10:29

Beşiktaş transfer komitesi Brezilya'nın Botafogo’da oynayan orta saha oyuncusu Nicolas Lodeiro ile anlaştı. Teknik direktör Biliç ve oyuncu tarama ekibinin daha öncedenh izleyip takip ettiği bu oyuncu için devreye giren Dış transfer sorumlusu Erdal Torunoğullları ve Ahmet Kavalcı bu oyuncuyu kiraladıklarını açıkladı.

Haberin Devamı

Brezilya Kulübü bu oyuncunun bonservis ücretini 8 milyon euro olarak belirtirken satış opsiyonunu Beşiktaş’a verdi. Siyah beyazlı kulüp sezon sonuna kadar kiraladıkları Nicolas Lodeiro’ya sezon bitimine kadar 1.200 milyon euro’ya yakın malolduğu belirtildi.

Yıldız oyuncunun yarın İstanbul’a geleceği ve sağlık kurulundan kontrolden geçirileceği belirtildi.

Tam adı: Marcelo Nicolás Lodeiro Benítez
Doğum tarihi: 2 Mart 1989 (25 yaşında)
Doğum yeri: Uruguay
Boyu: 1.73 cm
Mevkii: Orta saha

100 ÜZERİNDEN LODEİRO

Hücum (75):
Oyun karakteri tamamen hücum üzerine endeksli olan Lodeiro, yaratıcı pasları ve rahat çalımlarıyla biliniyor.
Yaratıcılık (80): Mental olarak üst düzey oyun görüşüyle dikkat çeken Uruguaylı, pozisyon alma konusundaki başarısıyla da bu özelliğini tamamlıyor.
Savunma (40): Tipik Güney Amerikalı futbolcu yapısına oldukça uyan Lodeiro, defansif anlamda oldukça zayıf bir yapıya sahip.
Top Kontrolü (83): Uruguay milli takımında Luis Suarez ve Edinson Cavani gibi forvetlerle oynama şansına sahip olan oyuncunun top kontrolü birinci sınıf.
Dripling (82): Lodeiro’nun yaptığı en iyi işlerden biri de top sürmedeki başarısı. Topla buluştuğu anlarda hızla dripling yapan Lodeiro, rakip defanslar için büyük tehlike arz ediyor.

Haberin Devamı

Nicolas Lodeiro Beşiktaşta

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!