Neticeye bakarım

Güncelleme Tarihi:

Neticeye bakarım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2012 00:40

“Ben netice odaklıyım. Gerisi beni ilgilendirmiyor. Ben işimi yapıyorum. Arkadaşlarımız da işlerini yapıyorlar ama herkesin iş yapış biçimi farklı olabilir.”

Haberin Devamı

GALATASARAY Başkanı Ünal Aysal, yönetim içindeki anlaşmazlıkların herhangi bir sorun yaratmadığını söyledi. İstanbul Auto Show’u gezen Aysal, burada Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk’ün, “Stat konusunda bir suçlu varsa Galatasaray Yönetimi’dir” çıkışı ve yönetimdeki çatlak iddiaları üzerine konuştu.
Aysal, “Takım liderken ve önemli hedeflere doğru gidilirken yönetim içindeki bu durum sizi rahatsız ediyor mu?” sorusuna, “Beni hiçbir şey rahatsız etmiyor. Ben netice odaklıyım. Neticeye bakıyorum. Gerisi beni hiç ilgilendirmiyor. İşimi yapıyorum. Arkadaşlarımız da işlerini yapıyorlar. Ama herkesin iş yapış biçimi farklı olabilir” yanıtını verdi.

AUTO SHOW'DA GALATASARAY ŞOV

AUTO SHOW'DAN ÖZEL KARELER / Adem Kabayel'in objektifinden...

G.SARAY’DA ÖNEMLİ OLAN BAŞARIDIR

Haberin Devamı

BAŞKAN Aysal, sözlerine şöyle devam etti: “Siz hiç kafanızı yormayın. Bunlar her zaman olur, söylüyorum. Galatasaray’da önemli olan başarıdır. Bizim bir programımız var ve onu uyguluyoruz. Başarıyı da sonunda yakalıyoruz. Geçen sene gördünüz. Bu sene de aynısı tekrarlanacak. Onun için içiniz rahat olsun. Galatasaray’da her şey yolunda yürüyor.” Türk Telekom Arena’nın zemin problemi ve ortaya çıkan raporlarla da ilgili sorulara yanıt veren Aysal, şunları söyledi: “Bu konu en ciddi şekilde araştırılıyor. Önümüzdeki 3-4 gün içinde de zaten sonuçlar gelmiş olacak.

ZEMİN DEVRE ARASINDA HALLEDİLEBİLİR

G.SARAY’ın istikbali ve bundan sonra bu tip sorunlar yaşamaması için aldığımız ilk kırmızı işareti en iyi şekilde değerlendirip, bunu faydaya çevirmek durumundayız. Burada önemli olan hatayı kimin yaptığı ya da nasıl yapıldığı değil, stadın en iyi şekilde bundan sonra hizmete girmesidir. Doğru dürüst bir çalışma yapılacaksa, maçların durduğu bir dönemde planlanması lazım. Devre arası da çok kısa bir süre. Sorun çok büyükse, herhalde mevsim sonu, ama bir ayda halledilebilecek bir şey ise devre arasında çözülebilir.”

Elmander’e 70 bin liralık hediye

AUTO Show’da, Volvo standını ziyaret eden Elmander’e, 70 bin liralık ‘Volvo v40 R Design’ otomobil hediye edildi. İsveçli futbolcu, “Kendimi iyi hissettiğim için buraya gelebildim, yoksa gelemezdim. Sahalara dönmek için çalışıyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!