'Necati Ateş'i istemiyoruz'

Güncelleme Tarihi:

Necati Ateşi istemiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2008 11:37

Konyaspor Basın Sözcüsü Mehmet Bezirci, Necati Ateş'in Konyaspor'da oynamak istediği ile ilgili iddialar için, "Necati Ateş, gündemde değil. Necati'yi istemiyoruz." dedi.

Haberin Devamı

Ara transfer döneminin son günlerinde transfer çalışmalarına ağırlık veren Konyaspor'da, Kasımpaşaspor'un golcüsü Theoue'nin transferinde son detayların görüşüldüğü ve akşam saatlerinde sözleşme imzalanabileceği öğrenildi.

Sezon başında Galatasaray'dan Ankaraspor'a transfer olan ve burada istediği ortamı bulamadığı için, Konyaspor'un kendisine götürdüğü transfer teklifine sıcak baktığı iddia edilen Necati Ateş hakkında açıklama yapan Konyaspor Basın Sözcüsü Mehmet Bezirci, "Theoue'yi garanti altına aldık diyebiliriz. Kendisini satın almak istemiştik. Ancak, kulübü kiraya vermek istediği için biz de 6 aylığına kiralama kararı aldık. Anlaşma son noktada sürüyor. Sözleşmeler imzalanmak üzere. Öte yandan Necati Ateş'in Konyaspor'a transfer edilmek istendiği ve Necati'nin seve seve Konyaspor'da oynamayı kabul ettiği iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. Transfer döneminin başında adı geçmiş olabilir. Ancak, Konyaspor olarak ne Necati Ateş'le, ne de kulübüyle herhangi bir görüşme yapılmamıştır. Necati kesinlikle gündemimizde değildir. Bizim anlaşmak üzere olduğumuz isimler var zaten. Bu yüzden Necati Ateş'i istemiyoruz." dedi.

Haberin Devamı

Ara transfer döneminde, orta saha oyuncusu Fatih Özer, kaleci Damir Kahriman ve stoper Milos Mihajlov'u bünyesine katan Konyaspor, Trabzonspor'da oynayan Yusuf Kurtuluş ve Ceyhun Eriş, ayrıca Fenerbahçe'de oynayan Can Arat ve son olarak Almanya'nın Unterhaching takımı stoper oyuncusu Ceyhun Gülselam'ı transfer etmek istemiş, anlaşma sağlanamadığı için başaralı olamamıştı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!