Ne Terim ne de ben bırakırım

Güncelleme Tarihi:

Ne Terim ne de ben bırakırım
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2009 00:00

Beşiktaş Teknik Direktörü, “Bu abesle iştigalin en açık örneğidir. Bir komplo teorisi ve senaryo bile değildir. Kimse merak etmesin, ne Fatih bırakır ne de ben bırakırım. Ben burada takımımla birlikte mutluyum.”

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’in görevini bırakması durumunda milli takımın başına geçeceği söylentilerine tepki gösterdi. Teknik patron, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman sırasında basın mensuplarıyla sohbet edip sorularını yanıtladı.

Mantığı anlayamadım

Terim’in yerine Milli Takım’ın başına geçeceği yönündeki söylentilerle ilgili bir soru üzerine Denizli, “Bu abesle iştigalin en açık örneğidir. Bir komplo teorisi ve senaryo bile değildir. Kimse merak etmesin, ne Fatih bırakır ne de ben bırakırım. Buna cevap bile verilmez. Ben burada takımımla 
birlikte mutluyum. Bu söylentinin mantığı nedir, anlamış değilim” diye  konuştu. “Fatih orayı hak ediyor ve çok başarılı” diyen Denizli, “O giderse, ben Beşiktaş’ın başında olmasam bile bunu düşünmem” dedi.

Haberin Devamı

1 ay sonra hazırız

Takımın şu anda yüzde 70’lerde olduğunu ifade eden Denizli, “1 ay sonra düşündüğümüz noktada oluruz” diye konuştu. Mustafa Denizli, takımda 3-4 genç oyuncusunun bulunduğunu ve bunlardan yararlanmayı düşündüğünü de kaydetti. Batuhan’ın sakatlığının sürdüğünü ve 3 hafta tedavi süresi olduğunu anlatan Denizli, genç futbolcunun Ekrem ile aynı problemleri yaşadığını ifade etti.

Delgado gelecek

Denizli, İspanya’da tedavisi süren Delgado ile zaman zaman görüştüğünü belirterek, “4-5 gün daha oradaki tedavisi sürecek. Önümüzdeki hafta sonuna doğru da İstanbul’a gelecek” ifadelerini kullandı. Deneyimli teknik adam, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada İran’ın İstiklal takımıyla hazırlık maçı oynamayı planladıklarını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!