Naşide Göktürk’ten iyi haber

Güncelleme Tarihi:

Naşide Göktürk’ten iyi haber
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2016 16:30

Müzik dünyasında 90’lı yıllarda fırtınalar estiren sanatçı Naşide Göktürk, sosyal medya üzerinden “İyiyim” mesajını yayınladı.

Haberin Devamı

Yüreğim Rehin' albümü ile müzik dünyasına giriş yapan yapan usta sanatçı Naşide Göktürk, sosyal medya platformu Facebook üzerinden sağlık durumuyla ilgili hayranlarını sevindirecek bir mesaj yayınladı. Kanser tedavisi gören Göktürk, mesajında 'Endişeye gerek yok' dedi. Göktürk, facebook sayfasında "Şükür ve teşekkürlerle iyi akşamlar hayat, iyi akşamlar arkadaşlarım... Hafif bir sağlık sorunu, kocaman bir taşınma durumundan dolayı buralarda gözükemedim. Endişelenecek bir şey yok. Bütün özel mesajlarınızı cevaplayamasam da okudum. Sadece artık İstanbul ve İstanbul trafiğinde yaşayamayacağımı anladım ve güneye doğru göç ettim. Hepinizi özledim. Dualarınız için yine çok teşekkür ederim. Allah her birimize sağlık, bereket, huzur versin. Sevgi ve dostlukla... (Bu arada en geç ocak Sevgililer Günü'nde albüm hazır. Birkaç rötuş için İstanbul'da olacağım) Benden bilgiler bu kadar. Allah'a emanet olun" iletisini paylaştı.

Haberin Devamı

Göktürk'ün kanser tedavisini gördüğünü yakın arkadaşı Onur Akay Twitter üzerinden duyurmuştu. Onur Akay, Göktürk ile ilgili şu paylaşımı yapmıştı: "Değerli sanatçımız Naşide Göktürk, 27 Temmuz’da kanser olduğunu öğrenmiş ve kemoterapi tedavisine başlıyor. Ciğer ve pankreas savaşına başlıyorum diyen Naşide, sevenlerine ise, 'bana kıyarak yaşamayın' diyor. Ben hiç üzülmedim çünkü, sesi gibi kendisi de güçlüdür ve bu illeti yenecek inşallah.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!