Napoli maçı öncesi Trabzonspor'da büyük skandal!

Güncelleme Tarihi:

Napoli maçı öncesi Trabzonsporda büyük skandal
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2015 21:16

Trabzonspor'un Napoli karşılaşması için bastırdığı resmi maç kitapçığında teknik direktör olarak, 3 ay önce gönderilen Vahid Halilhodzic'in adı yazıldı.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Trabzonspor - Napoli karşılaşması için bordo mavili kulüp tarafından bastırılan resmi maç günü kitapçığını inceleyenler gözlerine inanamadı. Kitapçıkta, Trabzonspor'un teknik direktörü olarak Vahid Halilhodzic'in adı yazılıydı. Hatırlanacağı üzere bordo mavili yönetim Halilhodzic'in görevine 8 Kasım 2014'te son vermişti.

Napoli maçı öncesi Trabzonsporda büyük skandal

SEZONUN SEYİRCİ REKORU KIRILDI
Trabzonspor'un Napoli ile oynadığı karşılaşmayı yaklaşık 20 bin bordo mavili taraftar takip etti. Biletleri 3 gün önceden tükenen karşılaşma için erken saatlerde stadyum çevresine gelen taraftarlar, kapıların saat 18.00'de açılmasıyla birlikte tribündeki yerlerini aldı ve maçtan önce de takımlarını destekledi.

Haberin Devamı

Napoli maçı öncesi Trabzonsporda büyük skandal

İTALYAN TARAFTARLAR DA GELDİ
Napoli'yi desteklemek üzere İtalya'dan gelen yaklaşık 250 kişilik taraftar grubu da kendilerine ayrılan tribünde maçı izledi.

BAŞKAN HACIOSMANOĞLU TRİBÜNDE
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından verilen cezalar nedeniyle bu sezonu kapatan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Napoli maçını tribünden takip etti. Takımının ligdeki maçlarını televizyondan izlemek zorunda kalacak olan Hacıosmanoğlu'na taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!