Mutlu sonla başladı her şey

Güncelleme Tarihi:

Mutlu sonla başladı her şey
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2011 16:00

Bir varmış, bir yokmuş ile başlayan masallardaki gibi yaşayan iki âşık...
Unutulmayan o ilk dokunuş, asla yeri dolmayan sözcüklerin bir bir aşka gelişi ve göz göze geçen gecelerin sonunda; aşk masalının mutlu kahramanları oldular.

Haberin Devamı

Mutlu sonla başladı her şey

Uyuyan güzel ve beyaz atlı prens gibi, külkedisi ve hayalindeki sevgili gibi... Onlar da evlendiler.
Peki, mutlu sona ulaşanlar, hep mutlu yaşarlar mı?
Gerçeğe dönüşen hayaller değerini yitirdiğinde, uyuyan güzel hiç uyanmamayı dilemiş olamaz mı?
Mutluluk; masalın bittiği yerde son bulur.
Masalları kıskandıracak bir aşk yaşadılar, kimsenin hayal edemeyeceği kadar çok istediler ve evlendiler. Ama bilmedikleri bir şey vardı: Biten bir masaldan geriye kalan, hayatın gerçekleri olacaktı...
Masallara bakılırsa sona geldiler...
Ve işte; bu mutlu sonla başladı her şey...

FİLMDEN FOTOĞRAFLAR

Özcan Deniz senaryosunu kaleme aldığı yeni sinema filmiyle ilk kez yönetmen koltuğuna geçti.  “Ya Sonra?” Türkiye’de 350 kopya ile 750 salonda, Avrupa ve Asya’da 19 ülke ile birlikte 25 Şubat 2011’de gösterime girecek.
Özcan Deniz, Deniz Çakır ve Barış Falay’ın başrollerini paylaştığı film, eğlenceli olduğu kadar, hüzünlü bir aşk hikâyesini anlatıyor. Bu sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan “Ya Sonra?” filminde Ragıp Savaş, Erdem Akakçe, Naz Elmas,  Janset ve Mehmet Arslan gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

Haberin Devamı

Mutlu sonla başladı her şey

Filmin konusu :

Evliliğin bütün süreçleri, yaşanan tüm hüzün ve sevinçler “Ya Sonra?” filminde eğlenceli bir bakış açısı ile anlatılıyor. Âdem (Özcan Deniz) ile Didem (Deniz Çakır) birbirlerini çok seven evli bir çifttir. Ancak Âdem, evlilik yüzünden sevgi ve ilgilisi daha az belli etmeye başlamıştır. Didem ise özgür iradesi elinden alınmış, özgüveni olmayan; mutsuz bir kadına dönüşmüştür. Tutunacağı tek dal, çok sevdiği mesleğine geri dönmek olacaktır. Âdem’i hala çok seviyordur. Kocasının peşinden giderken; ailesini, dostlarını ve kariyerini bir kenara bırakmış ve hiç tereddüt etmeden, daha önce sadece haritalarda gördüğü şehirlere yerleşmiştir. Tüm özveri ve sevgisine karşılık, bu defa aynı fedakarlığı Adem’den beklemeye başlamıştır. İşte, tam da bu sırada; başka bir masalın prensi devreye girecektir. Ve artık Âdem ve Didem için, gerçeklerle yüzleşme zamanı gelmiştir.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!