"Mutlaka kazanacağız"

Güncelleme Tarihi:

Mutlaka kazanacağız
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2012 13:30

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu sahasında Tepecikspor ile karşılaşacak Giresunspor'un teknik direktörü Cengiz Demir, bu maçı taraftarlarının desteğiyle mutlaka kazanacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Demir, Pazar günü Giresun Atatürk Stadı'nda Tepecikspor ile oynayacakları maça ilişkin yaptığı açıklamada, maçın hazırlıklarını çift idman ve çift kale antrenmanla sürdürdüklerini belirtti.

Geçen hafta yoğun bir maç trafiği yaşadıklarını anımsatan Demir, deplasmanda oynadıkları Çankırıspor maçını kazanmak istediklerini ancak sonucun istedikleri gibi olmadığını anlattı.

Demir, Çankırıspor maçından gerekli dersleri çıkardıklarına ve hafta başından itibaren Tepecikspor maçına hazırlandıklarına dikkati çekerek, “Dün çift idman yaptık. Bugün statta bir taktik prova çift kale antrenmanımız var. Yarın da tesislerimizde kampa girip hafta sonundaki maçı hazır bir şekilde bekleyeceğiz. Taraftarımızın desteğiyle Tepecikspor maçını mutlaka kazanacağız” dedi.

Tepecikspor'un grubun iyi takımlarından biri olduğuna işaret eden Demir, Giresunspor'un sahasında maç kaybetmediğini ve bu alışkanlığına devam etmesini arzuladıklarını bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!