Mustafa ilk 11'i bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Mustafa ilk 11i bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2012 10:17

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında yarın Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Ankaragücü ile karşılaşacak olan Beşiktaş, bugün yapacağı antrenman ile hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.

Haberin Devamı

Siyah Beyazlı kafile saat 14.30'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan hareket edecek bir uçak ile Ankara'ya hareket edecek. Saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Kuddusi Müftüoğlu yönetecek.

FERNANDES VE SIVOK SARI KART CEZA SINIRINDALAR

Siyah-Beyazlı takımda sakatlıkları sebebiyle Quaresma, Hilbert ve Aurelio kadroda yer alamayacaklar. Devre arası tatili için gittiği ülkesi Brezilya'dan geç dönen Sidnei ve genç futbolcu Alves de Ankara'ya götürülmeyecekler. 3 sarı kartları bulunan Fernandes ve Sivok Ankaragücü karşısında da sarı kart görürülerse bir sonraki hafta oynanacak Bursaspor maçında forma giyemecekler.

MUSTAFA PEKTEMEK'İN MÜSABAKAYA İLK 11'DE BAŞLAMASI BEKLENİYOR

Teknik direktör Carlos Carvalhal'ın Hilberti'in yokluğunda defansın sağ tarafında Ekren Dağ'a görev vermesi bekleniyor. Sol dizindeki sakatlığının tedavisi tamamlanan ve Beşiktaş'ın son oynadığı Eskişehirspor maçında ikinci yarı görev alan Simao'nun ise müsabakaya yine yedek kulübesinde başlaması bekleniyor. Portekizli teknik adam ayrıca Quarema'nın yokluğunu yine Veli Kavlak ile dolduracak. Hücum hattın da ise Mustafa Pektemek'in Almeida ile birlikte ilk 11'de yer alması bekleniyor.

Haberin Devamı

Antrenör Carvalhal'ın, takımını Eskişehirspor karşısına şu ilk 11 ile çıkarması bekleniyor: Cenk, Ekrem,Sivok, Egemen, İsmail, Ernst, Necip, Veli, Fernandes Mustafa Pektemek ve Almeida.

İKİ TAKIM YARIN LİG TARİHİNDE 98. KEZ KARŞILAŞACAKLAR

Öte yandan iki takım yarın yapacakları maçla birlikte, ligde 98. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne dek oynanan 97 maçta Beşiktaş 66, başkent ekibinin 8 galibiyet alırken, 23 karşılaşmada da taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı. Bu karşılaşmalarda Siyah Beyazlıların attığı toplam 180 gole, Ankara temsilcisi 65 golle karşılık verdi. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan karşılaşmayı Beşiktaş 3-1 kazanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!