Mustafa Denizli ile imza G.Saray maçından sonra

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Denizli ile imza G.Saray maçından sonra
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2009 00:00

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, teknik direktörleri ile sözleşme yenileme konusunda anlaşmaya vardıklarını müjdeleyerek, "Hocamızın tıpkı Arsenal Menajeri Wenger gibi uzun yıllar takımın başında kalmasını istiyoruz" dedi.

BEŞİKTAŞ Başkanı Yıldırım Demirören, bu sezon hem Fortis Türkiye Kupası hem de Süper Lig’de şampiyonluğu hedeflediklerini belirtirken, teknik direktör Mustafa Denizli ile uzun vadeli çalışma konusunda anlaşmaya vardıklarını söyledi. Kulüp asbaşkanı Levent Erdoğan’ın Ege bölgesindeki taraftar dernekleri için Akhisar’da düzenlediği geceye katılan Demirören, burada yaptığı konuşmada geleceğe yönelik planlarını anlattı.

Bu sezon hem yönetim hem de futbol takımı anlamında istikrarlı bir tablo çizdiklerini, amaçlarının bu görüntüye süreklilik kazandırmak olduğunu söyleyen Demirören, "Tarihimizin en güçlü futbol takımını oluşturduk. Gelecek sezon için de çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Teknik direktörümüz Mustafa Denizli’nin tıpkı Arsenal’i çalıştıran Arsene Wenger gibi uzun süre takımın başında kalmasını istiyoruz. Kendisi ile görüştüm; o da kalmak istiyor. Her konuda anlaştık. Galatasaray maçından sonra Denizli ile uzun vadeli bir sözleşme imzalamak niyetindeyiz" diye konuştu.

Sezon sonunda sürprizlerimiz olacak

Görev süresi içinde bazı hatalı transferler yapıldığını kabul eden Demirören, "Önemli takımlarda yer almış oyuncuları alıyorsunuz, bazen uyum sorunu yaşanıyor. Sezon sonunda sürprizlerimiz olacak. Beşiktaş’a yakışan isimleri almak için kollarımızı sıvadık" dedi.

Batuhan ve Aydın’a çok sinirlendim

Yıldırım Demirören, futbol dışı olaylarıyla gündeme gelen genç futbolcuları Batuhan Karadeniz ve Aydın Karabulut konusunda sert bir açıklama yaparak, "Hiçbir oyuncu Beşiktaş Kulübü’nden büyük değildir. Hiçbir oyuncu da teknik direktöründen şartlı forma isteyemez. Aydın ve Batuhan konusunda çok sinirlendim. Aydın teknik direktörüne ’oynatmazsan giderim’ demiş. Batuhan da önemli değer ama sorun oluşturursa gereğini yaparız" ifadesini kullandı.

BJK İnönü Stadı’nın yeniden inşası konusunda Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak’tan tam destek aldıklarını açıklayan Demirören, tüm Beşiktaş camiasının birlik beraberlik içinde hareket etmesi gerektiğini belirterek sözlerini şöyle tamamladı:

"İki kupayı da almak için savaşıyoruz ama futbolun sadece bir spor olduğu unutulmasın. Şampiyonluklar, kupalar gelip geçicidir ancak dostluklar kalıcıdır. Biz başta onursal başkanımız Süleyman Seba olmak üzere, büyüklerimizden hep böyle gördük. Zaten Beşiktaş duruşu da bunu gerektirir."

İKİ KUPAYI DA İSTİYORUZ

Akhisar’daki geceye yöneticilerden Levent Erdoğan, Kenan Öner ve Şeref Yalçın’la birlikte katılan başkan Demirören’in çok neşeli olduğu gözlendi. Demirören dün de İzmir’de, Ege Ordusu Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’ı ziyaret etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!