Murat Cemcir eğlenmek için kuyruğa girdi

Güncelleme Tarihi:

Murat Cemcir eğlenmek için kuyruğa girdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2015 10:53

Geçtiğimiz haftalarda vizyona giren 'Düğün Dernek 2' filminin başrol oyuncularından Murat Cemcir Karaköy'de bir mekana eğlenmek için gitti.

Haberin Devamı

Vatandaş ‘Düğün Dernek’, Murat Cemcir eğlence kuyruğunda

Gişe rekoru kıran ‘Düğün Dernek 2: Sünnet’ filminin yıldızlarından Murat Cemcir'i kapıdaki güvenlik görevlileri tanımadı. Sıraya geçen Cemcir, başka bir görevlinin kendisini tanıması üzerine sıra beklemeden içeri alındı.

 

Murat Cemcir eğlenmek için kuyruğa girdi
2015 Altın Kelebek ödül töreninde,  En iyi Erkek komedi oyuncusu ödülünü Ahmet Kural ve Murat Cemcir ( Kardeş Payı ) Demet Akbağ'ın elinden almıştı.

 

 

MURAT CEMCİR KİMDİR?
30 Kasım 1976 tarihinde Tokat, Niksar’da doğan Cemcir'in babası. aslen Gürcüdür. Hatay, Mustafa Kemal Üniversitesi Otomotiv Bölümünden mezun olmuştur. 2001 yılından beri İstanbul’da yaşamaktadır. Bir kız kardeşi vardır. 2010 yılında "Çalgı Çengi" filminde oyuncu Ahmet Kural ile başrol oynamış ve dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. 2012 yılında “İşler Güçler” dizisinde rol aldı. 2013 yılının sonunda “Düğün Dernek” filminde yine Ahmet Kural ile başrol oynadı. At biniciliği ve Wing Chun ile de ilgilenen Cemcir'in Wing Chun'da üç dan derecesi vardır. 2014 yılında "Kardeş Payı" adlı dizinin başrollerini Ahmet Kural ve Seda Bakan ile paylaştı. Henüz vizyona girmeyen yapımcılığını Necati Akpınar'ın üstlendiği "Düğün Dernek 2: Sünnet" sinema filminin başrollerinde Ahmet Kural, Rasim Öztekin, Sinasi Yurtsever ile birlikte yer aldı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!