Muhteşem Yüzyıl Kösem'e yeni oyuncu! - Ayça Kuru kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Köseme yeni oyuncu - Ayça Kuru kimdir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2016 11:51

Muhteşem Yüzyıl Kösem'in kadrosuna yeni bir isim daha dahil oluyor. Mustafa Üstündağ, Öykü Karayel,Taner Ölmez, Boran Kuzum, Burak Dakak, Şener Savaş ve Ahmet Varlı gibi oyuncuların katıldığı diziye yeni bir oyuncu daha ekleniyor. Perşembe akşamı 23. yeni bölümü yayınlanacak dizide neler olacak?

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösem yayınlanan son bölümde yeni oyuncularla izleyici karşısına çıkmıştı. Kösem Sultan'ın büyüyen Sultan ve Şehzadeleriyle birlikte Dilruba Sultan'ın ve Şehzade  Mustafa'nın yetişkin halleri izleyici ile buluşmuştu.

Mustafa Üstündağ, Öykü Karayel,Taner Ölmez, Boran Kuzum, Burak Dakak, Şener Savaş ve Ahmet Varlı gibi oyuncuların transfer olduğu diziye Ayça Kuru da transfer oldu.

Ayça Kuru Sultan Ahmed’ten Bayezid adında 10 yaşında bir çocuğu bulunan şehzade annesi Gülbahar Sultan'ı canlandıracak.

Muhteşem Yüzyıl Köseme yeni oyuncu - Ayça Kuru kimdir

       Ayça Kuru Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Gülbahar Sultan'ı oynacak

AYÇA KURU KİMDİR?

 Ayça Kuru, küçüklüğünden itibaren, bale ve zarafet eğitimi almış, 10 yıl boyunca bale hayatını devam ettirmesinin yanı sıra, İzmir’in köklü zarafet eğitmenlerinden de ders almıştır.

Haberin Devamı

 Miss Turkey, Miss Ege ve bir çok güzellik yarışmasında derece almaya hak kazanmıştır. İstanbul’da Kuşdili Eğitim Merkezi, Attila SARIKAYALI, Enver SEYİTOĞLU, Orhan ERTARHAN, Gülgün FEYMAN, Cüneyt ARKIN, Doğan Şentürk, zarafet eğitmeni Oya ÖLÇEN, Bülent İŞBİLEN, Hakan ÖZTÜRK, zarafet eğitmeni Aslı TONYAK gibi isimlerden kişisel gelişim eğitimleri almış, İşletme ve Hemşirelik bölümlerini bitirdikten sonra, Newyork Parsons The New Scholl for Design–Bachelor of Arts in Fashion Design – Fashionand Technology mezun olmuştur.

 Ayrıca Türkiye’ de çok az kişinin sahip olduğu “scotland lady” unvanına sahip olmuştur. Miss Turkey, Miss Globe, Miss Exclusive, Golden of Beauty, Miss Fashion TV gibi bir çok yarışmanın yarışmacı eğitimini üstlenmiş, İstanbul Bilgi Üniversitesi ve İstanbul Aydın Üniversitesinde Duruş ve İş etiketi eğitimleri Çevre Kolejinde görgü kuralları eğitimleri kapsamında öğretmenlik görevini de devam ettirmektedir. Aynı zamanda mesleğine ara vermeden oyunculuk da yapmaktadır.

 MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM YENİ OYUNCULAR

Yeni oyuncuların kadroya dahil olduğu Muhteşem Yüzyıl Kösem’de yeni cepheler açılıyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem’e yeni bölümünde Öykü Karayel, Mustafa Üstündağ, Taner Ölmez, Boran Kuzum, Burak Dakak, Şener Savaş ve Ahmet Varlı katılacak.

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösem’in bu haftaki bölümünde izleyici Kösem’in çocuklarının, Dilruba’nın ve Şehzade Mustafa’nın büyüdüklerini görecek. Sultan Ahmed’in kararıyla esaretten kurtulacak olan Şehzade Mustafa ruh sağlığı bir hayli bozuk olarak saraya yerleşecek. Dilruba ile evlenecek olan Kara Davut da taht savaşlarında kilit rol üstlenecek..

Her cephenin bir taht namzeti var

Muhteşem Yüzyıl Kösem’in yeni perdesinde taht için verilecek savaş görülmemiş bir seviyeye çıkıyor. Bir yanda Sultan Ahmed ve Kösem Sultan’ın her biri taht adayı şehzadeleri, bir yanda Halime Sultan ve Dilruba Sultan’ın yıllardır süren kafes hapsinden “hayali arkadaşlarla” çıkan Şehzade Mustafa’sı, diğer yanda ise Safiye Sultan ve Hümaşah Sultan’ın kayıp şehzadesi İskender.

Haberin Devamı

Hanedan, taht için verilecek en sert savaşlardan birine sahne olacak

Muhteşem Yüzyıl Kösem’in yeni perdesinde Dilruba’yı Öykü Karayel, Kara Davut’u Mustafa Üstündağ, Şehzade Mustafa’yı Boran Kuzum canlandıracak. Kösem Sultan ise kızları Ayşe Sultan, Fatma Sultan, Gevherhan Sultan ve Atike Sultan yanı sıra dört şehzadesi ve Taner Ölmez’in canlandırdığı manevi oğlu Şehzade Osman ile gücüne güç katacak. Kösem Sultan’ın en büyük oğlu Şehzade Mehmed’i ise Burak Dakak canlandıracak.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!