Muhteşem Yüzyıl Kösem'e tüm dünyadan büyük ilgi!

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Köseme tüm dünyadan büyük ilgi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2016 14:41

Muhteşem Yüzyıl Kösem daha 13. bölümünde adeta bir rekora imza atarak gündeme oturdu. Ekranların sevilerek izlenen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem büyük bir başarı elde etti. Timur Savcı’nın yaptığı Muhteşem Yüzyıl Kösem, henüz yayın hayatına başlamadan satılmaya başlamıştı. Yayınlanmaya başladıktan sonra da satışlar hızla devam etti.

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösem Ortadoğu’da 22 ülkenin yanı sıra Macaristan, Endonezya, Romanya, Rusya, Pakistan, Yunanistan, Kosova, Bulgaristan gibi ülkelere satılarak global ekran fenomeni olma yolunda büyük bir hız ile ilerliyor.

Dizinin Ortadoğu’da 22 ülkede yayınlanmasını sağlayan OSN, dizinin ilk bölümünün yayınlandığı gün, gün birincisi olmuştu. Bugün dizinin 13. bölümü yayınlanacak ve Kösem, yayın hayatına reyting birincisi olarak devam ediyor.

KÖSEM MODASI BAŞLADI

Tüm dünyada Muhteşem Yüzyıl dizisi ile birlikte Hürrem Sultan ve Kanuni Sultan Süleyman modası başlamıştı. Bu moda, Muhteşem Yüzyıl Kösem’in başlamasının ardından yerini Kösem modasına bıraktı. Beren Saat’in canlandırdığı Kösem Sultan, Osmanlı Döneminin en güçlü kadını olarak tüm dünyada büyük bir etki yarattı.

BAKMADAN GEÇME!