Muhteşem Yüzyıl Kösem 20. Bölüm fragmanında şok sahne - İzle

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem 20. Bölüm fragmanında şok sahne - İzle
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 08:25

Perşembe akşamlarının heyecan dolu dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Muhteşem Yüzyıl Kösem'in bu haftaki bölümü de hayranlarını ekran başına kilitleyecek. Muhteşem Yüzyıl Kösem 20. bölüm fragmanını haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Derviş Paşa’nın ani ölümü herkesi şaşkına çeviriyor. Handan Sultan ise Derviş’i kaybetmenin üzüntüsüyle yasa boğuluyor. Halime, Handan’ın Derviş Paşa ile arasındaki gizli ilişkiyi ortaya dökmeye hazırlanıyor. Kuyucu Murat Paşa, vezir-i azam oluyor. Sultan Ahmed, aldığı kararın ağırlığıyla acı çekerken, öğrendikleri onu derinden yaralıyor. Handan yaşananlara öyle bir son veriyor ki Ahmed’in kalbi paramparça oluyor! Ahmed ile Kösem arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Olan bitenlerden sonra saraydan uzaklaşmak isteyen Ahmed, Edirne’ye gidiyor. Hümaşah Sultan haremin idaresini devralıyor ve koyduğu kurallarla Kösem’e hayatı zehir ediyor. Ahmed yaşadıklarının acısını çıkarmak istercesine hayatını tehlikeye atıyor. Ahmed’in özlemine dayanamayan Kösem ise sevdiği adamın yanına gitmek için kuralları hiçe sayıp saraydan çıkıyor. Ancak bu tehlikeli yolculuk korkunç bir şekilde bitiyor! Kösem ortadan kayboluyor!

Haberin Devamı

Derviş Paşa’nın beklenmedik ölümüyle sarayda taşlar yerinden oynar. Handan Sultan, Derviş’in ardından sessizce yas tutarken, Halime Handan’ı, Derviş Paşa ile yaşadığı gizli ilişkiyi ortaya dökmekle tehdit eder.

İskender’in kardeşi olduğunu öğrenen Hümaşah, annesine gerçekleri söyleyecek midir? Hümaşah kardeşini yakından tanımaya çalışırken, kız kulesinde hapis olan Safiye’nin Hümaşah’tan bir isteği vardır.

Sultan Ahmed, haremin idaresini halası Hümaşah’a verir.Haremde bozulan nizamı yeniden kurmaya kararlı olan Hümaşah’ın aldığı kararlar başta Kösem olmak üzere herkesi huzursuz eder. 
Sarayda öyle bir gece yaşanır ki artık herkes için susma vaktidir. Derinden sarsılan Ahmed, yaşananlardan uzaklaşıp yalnız kalmak ister ve Edirne’ye gider. 
Ahmed’in gitgide kendisinden uzaklaştığını hisseden Kösem, aşkına sahip çıkmak için Edirne’ye gitmeye karar verir. Ancak bu yolculuk hiç beklenmedik bir şekilde son bulur. Kösem kayıptır ve kimse nerede olduğunu bilmemektedir.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 20. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM'DE SÜRPRİZ İSİM

Star’da her Perşembe ekrana gelen, yapımını TIMS Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı Muhteşem Yüzyıl Kösem’e başarılı oyuncu Vildan Atasever de katılıyor. Vildan Atasever, Safiye Sultan’ın kızı Hümaşah Sultan’ı canlandıracak.

“Ondan Safiye Sultan bile çekinir”

Mısır’da yaşayan ve yıllar önce payitahttan giden Hümaşah Sultan, annesi Safiye Sultan’ı aratmayan zekası ve hırsıyla biliniyor. Bu nedenle Hümaşah Sultan’ın payitahtta kimlere yakın olacağı, nasıl hesaplar içerisinde yer alacağı merakla bekleniyor.
Hümaşah Sultan’ın ne yapacağını en çok merak edenlerden biri de annesi Safiye Sultan. Çünkü onun, bir piyon olmayacağını biliyor.

Haberin Devamı

Üçüncü kez anne-kızı oynuyorlar

Öte yandan Vildan Atasever ve Hülya Avşar üçüncü kez anne ve kızı rolünde. Daha önce 2005 yılında İki Genç Kız filmi ve Kadın İsterse dizisinde anne ve kızı canlandıran ikili, Muhteşem Yüzyıl Kösem’de de bu rolleriyle izleyici karşısına çıkacak

BAKMADAN GEÇME!