Muhteşem Yüzyıl Kösem 5. bölüm fragmanında Kösem öldü mü?

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem 5. bölüm fragmanında Kösem öldü mü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2016 23:11

Muhteşem Yüzyıl Kösem'in bu akşam ekrana gelen bölümü için en çok sorulan soru 'Kösem öldü mü?' oldu.Tarihi dizinin geçen haftaki bölümünde Kösem Sultan, şok eden bir şekilde yaralanmış, ölüm döşeğine düşmüştü. Muhteşem Yüzyıl Kösem 5. bölümde Kösem öldü mü? İşte, detaylar!

Haberin Devamı

Fox TV ekranlarının izleyenleri ekran başına kilitleyen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem 5. bölümüyle bomba gibi gelişmeleri ekrana taşıdı. Sevilen dizi Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölümüyle bu  akşam ekranlardaydı.Dizinin bu akşam en çok merak edilen konusu geçen hafta yaralanan Kösem'in ölüp ölmediğiydi. Peki, Kösem öldü mü? 

Senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmenliğini Çağatay Tosun’un üstlendiği “Muhteşem Yüzyıl Kösem”, "Devlet-i Aliyye" ile nikahlı Kösem Sultan ile oğlu Murad’ın savaşını konu aldığı Muhteşem Yüzyıl Kösem 5. bölümünde Kösem Sultan, Kemankeş Mustafa Paşa sayesinde idamdan kurtuldu. Peki, 5. bölümde başka neler yaşandı? İşte, detaylar!

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta Sultan Murad hayatının en zor kararını veriyor! Sultan Murad’a ihanet eden Prenses Farya, has odadan kaçmaya çalışırken vuruluyor! Kendisine ihanet eden kişinin Farya olduğunu öğrenen Sultan Murad, büyük hayal kırıklığı yaşıyor! Gülbahar Sultan yıllar sonra saraya dönüyor! Kösem Sultan, eski düşmanıyla karşı karşıya geliyor! Atike Sultan, Silahdar’ın hislerinden emin olmak istiyor! Silahdar’ın ise kalbine bambaşka bir ateş düşüyor. Sultan Murad, zor da olsa, Farya’yla ilgili hükmünü veriyor! Sipahiler Kösem Sultan’a hain bir tuzak kuruyor! Muhteşem Yüzyıl Kösem, 4. bölümüyle 9 Aralık Cuma akşamı FOX’ta…

Haberin Devamı

Türkiye’nin yanı sıra dünyanın pek çok ülkesinde büyük hayran kitlesine sahip “Muhteşem Yüzyıl Kösem” yeni sezonunda dev kadrosuyla izleyicisini ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. 
Senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmenliğini Çağatay Tosun’un üstlendiği “Muhteşem Yüzyıl Kösem”, "Devlet-i Aliyye" ile nikahlı Kösem Sultan ile oğlu Murad’ın savaşını konu aldığı yeni sezonunda Osmanlı’nın tarihinde yepyeni bir perde açacak.
Annesi Kösem Sultan'ın gölgesinde sembolik bir padişah olarak geçen çocukluğunun ardından, devletin dizginlerini sertçe eline almaya girişen IV. Murad, Osmanlı’nın altın çağını yaşatan padişahlarla benzerlik gösteren kudreti ile halkın övgüsüyle karşılanırken, düşmanlarının ise korkulu rüyası olacaktır. 
“Muhteşem Yüzyıl Kösem” hanedanın en güçlü kadın figürü Kösem Sultan ile Osmanlı tarihine damga vuran oğlu “IV. Murad”ın zorlu mücadelesi, Cuma günü 20.00’de FOX’ta!

BAKMADAN GEÇME!