Muhteşem Yüzyıl Kösem 10. bölüm fragmanında Ayşe Sultan'a büyük şok!

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem 10. bölüm fragmanında Ayşe Sultana büyük şok
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2017 09:22

Muhteşem Yüzyıl Kösem 10.bölüm fragmanında Dördüncü Murad yapılan saygısızlığın bedelini ödetmeye hazırdır. Farya'ya yönelik yapılan saldırının ardından yüzlerce kişiyi toplayan Dördüncü Murad, verdiği ceza ile bu duruma kalkışacakların gözünü korkutmayı başardı. Muhteşem Yüzyıl Kösem 10. bölüm fragmanında Sultan Dördüncü Murad, kardeş kavgasına da müdahale etmek zorunda kalmıştır. Peki, Muhteşem Yüzyıl Kösem 10. bölüm fragmanında başka neler yaşanacak? İşte, merak edilen detaylar

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösem yayınlanan 10. bölüm fragmanıyla izleyenlerine oldukça hareketli dakikalar yaşatacak. Ekranların oldukça ilgi çeken dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölümüyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde aksiyon seviyesi oldukça artacak. Yeni bölümde Sultan Murad, Farya’ya yapılan saldırıya karışan yüzlerce insanı toplatır. Onlara verdiği ceza ahaliyi korkutur. İşte, Muhteşem Yüzyıl Kösem 10. bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Sultan Murad, Farya’ya yapılan saldırıya karışan yüzlerce insanı toplatır. Onlara verdiği ceza ahaliyi korkutur. Farya, gece vakti, Gevherhan Sultan’ın, Silahdar’ın dairesine girdiğini görür ve onu izler. Silahdar’ın kalbindeki kişinin Gevherhan olduğunu anlar… Sultan Murad, Farya’ya nikah kıyar. Nikahın haremde ilan edilmesinden sonra, Kösem Sultan ve Ayşe Sultan şoke olur. Ayşe sinir krizi geçirirken, Farya ise Kösem’in karşısındadır. Şehzade Kâsım, kendini ihbar eden kişinin Bayezid olduğunu öğrenir. İki kardeş arasında kavga çıkar. Bu kavgayı, Sultan Murad ayırır. Sultan Murad’la karşı karşıya gelen Bayezid, gerçekleri anlatabilecek midir?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Muhteşem Yüzyıl Kösem de geçen hafta Sultan Murad adaleti sağlamak için savaşıyor!

Anadolu’daki isyanı bastırmak için Bergama kalesi önlerine gelen Sultan Murad, kaleye girmek için ekibiyle beraber akıl almaz bir plan yapar. Bergama kalesine sızan Sultan Murad ve ekibi pusuya düşer.

Ahalinin linç etmeye çalıştığı Farya, saldırıdan son anda kurtulur. Aldığı acı haberle kaderi tamamen değişecektir… Kösem Sultan, Farya’ya saldıranların elebaşlarını en ağır biçimde cezalandırır.

Saldırıyı Ayşe Sultan’ın yaptığına dair bir delil olmasa da Farya Ayşe’nin yaptığından emindir. Acıdan gözü dönen Farya Ayşe’yi suçlar. Ayşe Sultan ölümle burun buruna gelir.

Kâsım’ın cezalandırılması, Şehzade İbrahim’in korkularını tetikler. Kendini odaya kapatan İbrahim için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Haberin Devamı

Payitahta dönen Sultan Murad, Farya’ya yapılan saldırıyı öğrenince çok öfkelenir. Bu işte parmağı olan herkes bedelini ödeyecektir…

 

BAKMADAN GEÇME!