MP Antalyaspor'dan transfer hamleleri

Güncelleme Tarihi:

MP Antalyaspordan transfer hamleleri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2014 15:45

MP Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer'den bomba transfer açıklamaları. Gencer, Galatasaray ile Amrabat konusunda anlaştıklarını ve kararın futbolcuyakaldığını açıkladı. Başkan Gencer ayrıca Trabzonspor'un kadro dışı bıraktığı Giray Kaçar'la da her konuda anlaşmaya vardıklarını belirtti.

Haberin Devamı

Medical Park Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, NTVSpor kanalında transfer gündemine dair açıklamalarda bulundu. Amrabat'a ilgilerinin olduğunu ve bu konu hakkında Galatasaray ile temasa geçtiklerini söyledi. "Amrabat konusunda şu an herhangi bir şey yok. Sosyal medyada bir sızma olmuş. Amrabat'la kesinlikle görüşmedik. Ama Galatasaray Kulübü'yle gerekli konularda anlaştık. Hiçbir problemimiz yok. Bu tür transferler futbolcunun da kabul etmesi lazım. Amrabat'a ilgimiz iletildi bugün itibariyle. Dün kendisine ulaşamadık. Yarın İstanbul'da olacak. Onunla da görüşeceğiz. Herhangi bir problem çıkacağını tahmin etmiyorum. İnşallah bizimle olacak diye düşünüyoruz."

Gencer, Trabzonspor'un kadro dışı bıraktığı stoper Giray Kaçar'la da anlaşmaya vardıklarını söyledi ve sözlerini şöyle sürdürdü; "Trabzonspor'da kadro dışı kalan Giray Kaçar'la her şartta anlaştık. Kısa süre içinde de 2,5 yıllık resmi imzayı atacağız."


AMRABAT'TAN ŞOK AÇIKLAMA!
Antalyaspor ve Galatasaray Kulübü Yöneticileri Amrabat için transfer görüşmesi yaparken, gelişmelerden habersiz olan Faslı futbolcu tatilini tamamlayarak İstanbul'a dönüş yoluna geçti. Antalyaspor Amrabat'ı sezon sonuna kadar kiralamak isterken, bu transfer Faslı oyuncunun ikna edilmesine kaldı.

Haberin Devamı

Ancak, bütün bu girişimlerden habersiz olan Sarı-kırmızılı ekibin Faslı genç oyuncusu Amrabat twitter'dan ilginç bir açıklama yaptı. Nordin Amrabat: "Bu akşam İstanbul'a dönüyorum. İnşallah Galatasaray ile 2 yıl daha başarılı sezon geçiririm" diye yazdı.




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!