MP Antalyaspor 0 - 2 Trabzonspor

Güncelleme Tarihi:

MP Antalyaspor 0 - 2 Trabzonspor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2014 06:36

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Trabzonspor, konuk olduğu MP Antalyaspor'u 2-0 mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi'ne direkt katılmayı garantiledi.

Haberin Devamı

MAÇIN CANLI ANLATIMI

Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 13. dakikada Zeki, 51. dakikada Olcan kaydetti.

Bu skorun ardından Trabzonspor 53 puana yükseldi. Sivasspor da 53 puanda kaldı. Bu durumda Trabzonspor ikili averajla ligi 4. sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'ne direk katılma hakkı kazanırken, Sivasspor 5. sırada tamamladığı için UEFA Avrupa Ligi'nde iki ön eleme maçı yapacak.

İŞTE SPOR TOTO SÜPER LİG'İN GOL KRALI

Stat: Akdeniz Üniversitesi
Hakemler: Serkan Çınar, Gökmen Olgaç, Esad Sancaktar
Medical Park Antalyaspor: Evrim Özenç, Emre Güngör, Vederson, Zeki Yıldırım, Musa Nizam, Uğur İnceman, Tita (Dk. 63 Ramazan Çevik), Emrah Başsan, Köksal Yedek (Dk. 55 Seddar Karaman), Murat Duruer, Diarra (Dk. 80 İlkay Durmuş)
Trabzonspor: Fatih Öztürk, Bossıngwa, Adrian, Henrique (Dk. 67 Soner Aydoğdu), Mustafa Yumlu, Olcan Adın, Yusuf Erdoğan (Dk. 76 Şahin Aygüneş), Bourceanu, Zeki Yavru (Dk. 85 Emre Güral), Caner Osmanpaşa, Kadir Keleş
Goller: Dk. 13 Zeki Yavru, Dk. 51 Olcan Adın (Trabzonspor)
Sarı kartlar: Dk. 50 Vederson, Dk. 74 Uğur İnceman (Medical Park Antalyaspor), Dk. 44 Kadir Keleş, Dk. 87 Bourceanu (Trabzonspor)

Haberin Devamı

MP Antalyaspor 0 - 2 Trabzonspor


MAÇIN AYRINTILARI

- GOL: Olcan Adın'ın 51. dakikadaki golü ile fark 2'ye çıktı. 0-2
- İk yarı Trabzonspor'un üstünlüğü ile sona erdi.
- GOL: Trabzonspor Zeki'nin golüyle 1-0 öne geçti.
- Her iki takımın da futbolcuları Soma faciası anısına baretler ile sahaya çıktılar, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından mücadele başladı.

GÜNÜN DİĞER SONUÇLARI

Kardemir Karabükspor: 1 - 0 Sivasspor (Sivasspor bu mağlubiyetle ligi 5. sırada tamamladı ve UEFA Avrupa Ligi'ne iki ön eleme oynayarak başlayacak)
Akhisar Belediyespor: 1 -3 Kasımpaşa

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!