Mourinho rüya takımla dönüyor

Güncelleme Tarihi:

Mourinho rüya takımla dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2013 01:48

Chelsea ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Mourinho, Stamford Bridge’de yeni bir hanedanlık kurmak için kolları sıvadı.Portekizli teknik adam, 3 sezonda 6 kupa kaldırdığı Maviler’e daha iyi bir dönüş yapabilmek için transfer listesi ve kafasındaki 11’i hazırladı. Galatasaraylı Wesley Sneijder ise kulübeden çıkamadı...

Haberin Devamı

ÖZEL biri lakaplı Jose Mourinho, Premier Lig’e daha iyi bir dönüş yapabilmek için çok daha kararlı olduğunu söylerken, üç sezon boyunca Chelsea ile kaldırdığı 6 kupalı başarının üstüne çıkmak için transfer listesini de şimdiden hazırladı. İlk olarak M.United’dan Wayne Rooney’i transfer etmek isteyen Mourinho bu oyuncunun takımlarında kalacaklarını açıklamalarının ardından gözünü Napoli’nin golcüsü Edinson Cavani’ye dikti. Bu transfer için 50 milyon Pound artı Fernando Torres’i gözden çıkaran Mourinho; Juan Mata, Eden Hazard ve Oscar üçlüsüne de hücumun vazgeçilmez isimleri olarak görev verecek.

PORTEKİZLİ’NİN MODRIC SEVGİSİ

SAVUNMA kurgusunda John Terry’den vazgeçmeyecek olan Mourinho, başarılı oyuncu David Luiz’i de yedek kulübesine gönderecek. Portekizli teknik adam, Real Madrid’e kazandırdığı Raphael Varane’yi Chelsea’ye getirerek istediği savunma dörtlüsünü tamamlamayı planlıyor.
Mourinho’nun Lampard ile birlikte orta sahayı emanet etmek istediği isimlerin başında Luka Modric geliyor. Tottenham’dan 30 milyon Pound karşılığında Madrid’e transfer ettiği oyuncuyu yeniden kazanmak isteyen Portekizli, bu amacını gerçekleştirip ideal orta saha kurgusunu tamamlamak niyetinde.

Haberin Devamı

ALTERNATİF WESLEY SNEIJDER

MOURİNHO, emektar futbolcularına sahip çıkmaya devam ederken, onların yerini dolduracak isimleri de şimdiden listesine aldı. Lampard ve Terry ikilisinin yanı sıra emektar kaleci Cech’i de mutlaka ideal 11’inde yer verecek olan Mourinho, alternatif olarak ise Atletico Madrid’in genç file bekçisi Thibaut Courtois’i düşünüyor.
Rüya takımın sürpriz isimlerinden biri de Wesley Sneijder oldu. Ara transfer döneminde Galatasaray’a transfer olan Hollandalı yıldızı yedek kulübesinde oturacak alternatifler arasında tutmak isteyen Jose Mourinho’nun, başarılı oyuncuyu ikna etmekte zorlanmayacağı konuşuluyor.

‘Ronaldo her şeyi bildiğini sanıyor’

Jose Mourinho, eski öğrencisi hakkında “Teknik direktörlerin onun gelişimine yardımcı olamayacağını düşünüyor” diye konuştu.

CHELSEA’nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, eski takımı Real Madrid’in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo için “Her şeyi bildiğini sanıyor” dedi. İspanya’da bir televizyon programına katılan Mourinho, “Los Galacticos”a 2009’da 90 milyon Euro’ya Manchester United’tan transfer edilen Ronaldo ile sadece bir kez, geçen sezon sonuna doğru problem yaşadığını söyledi.

Haberin Devamı

‘Konuşmamı iyi karşılamadı’

PORTEKİZLİ teknik adam, Madridli yıldız oyuncunun kendisine yönelik eleştiriye açık olmadığını vurgulayarak, “Ronaldo ile her teknik adam ile oyuncusu arasında geçebilecek, futbolcunun teknik açıdan gelişimini amaçlayan, çok basit ve temel bir konuda sadece bir kez konuştum. Ronaldo ise bunu iyi karşılamadı. Belki de her şeyi en iyi kendisinin bildiğini zannediyor ve teknik direktörün onun gelişimine yardımcı olamayacağını düşünüyor” değerlendirmesinde bulundu. Real Madrid’den ayrılarak Chelsea’ye hafta başında geçen Mourinho’nun, İspanyol ekibinde yaşadığı en büyük sorunlardan birinin Ronaldo ile arasındaki ilişkide yaşanan tartışmalar olduğu öne sürülüyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!