Moda ve tasarım dünyasına İlham verecekler

Güncelleme Tarihi:

Moda ve tasarım dünyasına İlham verecekler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2015 14:49

Bu yıl 16’ncısı düzenlenen MARKA 2015 Konferansı, Buse Terim, Gülse Birsel, Caroline Koç, Ertuğrul Özkök gibi önemli konuşmacılarıyla yine iddialı. Hilton İstanbul Bomonti’de yapılacak konferans, katılımcılara yeni trend, fikir, model ve anlayışlar sunacak.

Haberin Devamı

MARKA Konferansı bu yıl 16-17 Aralık tarihlerinde Hilton İstanbul Bomonti’de gerçekleşek. Yerli yabancı 45 konuşmacının 15’er dakikalık konuşmalar yapacağı konferansın bu yıl 16’ıncısı yapılıyor. Konferansın bu yılki konuşmacıları arasında Gülse Birsel, Gül Oğuz, Ertuğrul Özkök-Gülümsün Özkök, Caroline Koç gibi önemli isimler yer alıyor. 

Konuşmacılar konferansta katılımcılarına yeni trend, fikir, model ve anlayışlar sunacak. Konferansta Gülse Birsel, “Zeka ve Mizah” başlıklı konuşmasında, markalar dünyasına mizah gözüyle bakacak.

Yapımcı ve yönetmen Gül Oğuz, “Dizilerimiz: Dünya Pazarındaki Başarının Şifresi Çözülüyor” başlıklı oturumunda dünyada büyük bir satış başarısı yakalayan Türk dizilerinden yola çıkarak pazarlama dünyasına yön verecek.

Haberin Devamı

Moda ve tasarım dünyasına İlham verecekler

Dünyanın yakından tanıdığı ‘green chef’ Arthur Dawson da konuşmacılar arasında yer alacak.

Benazir Bhutto’nun yeğeni konferansta

Pakistan’ın eski başbakanlarından Benazir Bhutto’nun yeğeni Fatima Bhutto, “Doğulu/Batılı Kadının Gizemi ve Gücü; Kalıplaşmış Yargıların Sorgulanması” adlı sunumuyla MARKA 2015’te olacak. Bhutto, kadınların toplumdaki yerini ve sahip olmaları gereken ama kazanamadıkları haklarını sorgulayacak.
Daniel Radcliffe, Morgan Freeman, Justin Timberlake, Matthew McConaughey, Samuel L. Jackson, Daniel Craig, Ozzy Osborne, Sienna Miller, Al Gore, Bill Clinton gibi isimlerin yanı sıra birçok dünyaca ünlü markayla da ortak çalışmaya imza atan fotoğrafçı Perou, konuşmacılar arasında yer alan bir başka isim.
Perou; ‘Marka İletişiminde Fotoğrafın Önemi ve Yeni Dijital Teknoloji Kasırgası’ adlı sunumuyla konferans sahnesinde olacak.

Markalara müzik takviyesi

Norveçli ödüllü müzisyen ve tenor Håkon Kornstad, “Gerçek Marka Kimliğini Keşfetmek: Müzik Dolu Bir Yolculuk” adlı sunumunda müziğin büyüsünün yanı sıra bir de cesaret öyküsünü paylaşacak.

Moda ve tasarım dünyasına İlham verecekler

Haberin Devamı

Baba-kızdan renkli oturum

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, kızı Gülümsün Özkök’le MARKA Konferansı sahnesinde bir araya gelecek. İkili, “Babanın Kıza, Kızın Babaya Öğrettikleri” adlı bir söyleşiye imza atacak.

Moda ve tasarım dünyasına İlham verecekler

BAKMADAN GEÇME!