Itır Esen tacını geri kaybetti! Itır Esen kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Itır Esen tacını geri kaybetti Itır Esen kimdir
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2017 09:54

Itır Esen, yapmış olduğu Twitter paylaşımın ardından tacının geri alınmasıyla birlikte gündeme geldi. 15 Temmuz şehitleriyle ilgili paylaştığı tweetin ortaya çıkması, Miss Turkey 2017 birincisi Itır Esen'in tacının geri alınmasına neden oldu. Peki, Itır Esen kimdir, kaç yaşındadır? İşte, Miss Turkey yarışması finalisti hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Itır Esen, güzellik yarışmasında elde ettiği birinciliğin ardından tacının geri alınmasıyla merak edilen isim oldu. Yeşilçam filmlerinden tanınan Itır Esen'in yeğeni olarak bilinen güzel manken, Miss Turkey 2017 yarışması sonrasında yapmış olduğu eski paylaşımın gündeme gelmesiyle birlikte tacını kaybetti.  Peki, Miss Turkey finalisti Itır Esen kimdir, kaç yaşındadır? İşte, yarışmanın ardından merak edilen isim hakkında detaylı bilgiler

Miss Turkey 2017 yarışmasının bu yıl ülkemizi Polonya, Amerika ve Çin'de temsil edecek olan güzellerinden 1999 doğumlu Itır Esen'in, sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşım nedeniyle tacı geri alındı. 

Miss Turkey 2017 organizasyon yetkilileri, Miss Turkey World güzeli seçilen Itır Esen’in tacını geri aldı. Esen’in tacının, sosyal medyada 15 Temmuz şehitleri ile ilgili yaptığı bir paylaşımdan dolayı alındığı belirtildi.

Haberin Devamı

Türkiye'yi Çin'de gerçekleşecek olan 'Miss World' yarışmasında temsil edecek Itır Esen'in yerine organizasyona kimin gideceği ise merak konusu oldu.

Yarışmada ikinci olan Aslı Sümen ise ülkemizi Amerika'da, üçüncü olan Pınar Tartan ise Polonya'da temsil etmeye hak kazandı.

Peki, Miss Turkey 2017 birincisi olan ve ardından tacı geri alınan Itır Esen kimdir?

Itır Esen tacını geri kaybetti Itır Esen kimdir

Miss World Turkey 2017 yarışmasında tacı geri alınan Itır Esen

ITIR ESEN KİMDİR?

Seslendirme sanatçısı Hayri Esen'in torunu Itır Esen, Miss Turkey 2017 finalisti, 1999 yılında doğdu. İstanbul Üniversitesi, H.A.Yücel Eğitim Fak. İngilizce öğretmenliği 1. sınıf öğrencisi olan Itır Esen,ünlü isimlerin tasarımlarında modellik yaptı. Üç yıldır podyumlarda boy gösteren Itır Esen, bugüne kadar Zeynep Tosun, Özgür Masur, Meltem Özbek, Çiğdem Akın, Zeynep Erdoğan gibi ünlü modacıların defilelerinde görev aldı.

Itır Esen tacını geri kaybetti Itır Esen kimdir

Haberin Devamı

Yarışmanın ikincisi Aslı Sümen - Miss Universe Turkey 2017 

Aslı Sümen

Yaş 23
Boy 1,72
Doğum Yeri Mersin

Itır Esen tacını geri kaybetti Itır Esen kimdir

Yarışmanın üçüncüsü Pınar Tartan - Miss Supranational Turkey 2017 

Pınar Tartan

Yaş 20
Boy 1,83
Doğum Yeri İzmir
YAŞAR ÜNİVERSİTESİ, HUKUK FAKÜLTESİ, 1. SINIF ÖĞRENCİSİ

 

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

BAKMADAN GEÇME!