Milli takımdan da uzaklaştırıldık

Güncelleme Tarihi:

Milli takımdan da uzaklaştırıldık
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2012 00:53

Trabzonspor’dan Milli Takım’a oyuncu seçilmemesini eleştiren Şener, “1960’larda sadece İstanbul’dan oyuncu seçilirdi. Şimdi o yıllara geri döndük” dedi.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR Başkanı Sadri Şener, bordo mavili ekipten Milli Takım’a futbolcu seçilmemesini eleştirdi. Şener, “Milli takımdan da uzaklaştırılan bir kulüp haline geldik. Bakalım daha ne kadar uzaklaştırılacağız” dedi.

Milli takımlar seviyesinde oyuncularının bulunduğu ifade eden Şener, “Milli Takım’da oynayabilecek oyuncularımız var. Bursa’nın da var, Kayseri’nin de var, diğerlerinin de var. 1960’ların milli takımları gibi... O zamanlar kadro sadece İstanbul takımlarından seçilirdi. Takımlarında oynamayan oyuncular çağrılırken Onur da olurdu, Yasin de olurdu, Olcan da olurdu. Bilimsel bir izahı yok. Politik bir karar”dedi.

Medyaya sempatik gözükmeye çalışıyor

Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın politik davrandığını ifade eden Şener, “Galatasaray ve Fenerbahçe’den daha çok sayıda oyuncu aldığında medya da dahil olmak üzere sempatik gözüküyor. Anadolu’dan aldığı zaman ise sorumluluk yükleniyor. Bana bunu anlatamaz. Bunun bir bilimsel açıklaması yok” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Yıldırım Demirören bana söz vermişti

Yıldırım Demirören’in TFF Başkanı seçilmeden önce kendisine söz verdiğini ancak bunu unuttuğunu belirten Şener, “Demirören bana söz vermese ona niye oy vereyim ki? ‘Ben sana kupa vermiyorum’ dese oy verir misin? Daha sonra ilişkilerimiz resmi ilişkiler içinde oldu. ‘Bu konu soğudu, ısıtıp ısıtıp önümüze koyma’ diyorlar. Hakkımızı sonuna kadar arayacağız. Uzun dilekçelere bakılmadığından 7 sayfalık dilekçeyi 5 sayfaya dahi indirdik. Başkan olarak yapacağım bir şey yok” dedi.

HES protestosu

BİR grup Trabzonspor taraftarı, 7 Ekim Pazar günü 13:30’da bir araya gelerek, Trabzonspor Kulübünün Uzungöl’de kuracağı Hidroelektrik Santrali Projesi’ni protesto edecek. Karadenizli sanatçıların da desteklediği eylem Taksim meydanında gerçekleşecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!