Milan, Sosa transferini resmen açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Milan, Sosa transferini resmen açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2016 17:39

hurriyet.com.tr'nin 14 Ağustos Pazar günü duyurduğu ve Beşiktaş Kulübü'nün yalanladığı Jose Sosa transferi resmiyet kazandı. İtalyan devi Milan, Arjantinli futbolcunun transferini açıkladı.

Haberin Devamı

hurriyet.com.tr'nin tam 4 gün önce duyurduğu yılın transfer anlaşması resmen açıklandı. Milan Kulübü, Beşiktaş'ın Arjantinli futbolcusu Jose Sosa'yı kadrosuna kattığını duyurdu.

2 yıllık sözleşme imzalanan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu için siyah beyazlı kulübe ödenecek bonservis ücreti açıklanmadı.

BEŞİKTAŞ'IN KAP'A YAPTIĞI AÇIKLAMA!
Jose Ernesto Sosa'nın transferi konusunda AC Milan ile görüşmelere başlanmıştır. 

BEŞİKTAŞ KULÜBÜ YALANLAMIŞTI!
Türkiye, Jose Sosa'nın Milan'a satıldığı haberini geçtiğimiz pazar günü Adil Demirçubuk imzasıyla 'hurriyet.com.tr'den öğrenmişti.

'hurriyet.com.tr', Adil Demirçubuk imzasıyla 14 Ağustos Pazar günü yayımlanan haberinde Beşiktaş'ın 7.5 milyon Euro karşılığında Jose Sosa'yı sattığını duyurmuştu.

Milan, Sosa transferini resmen açıkladı
hurriyet.com.tr, Jose Sosa'nın transfer haberini bu kapakla duyurmuştu.

Haberin Devamı

Beşiktaş Kulübü aynı gün sabah saatlerinde resmi siteden bir açıklama yaparak, bu haberin kesinlikle doğru olmadığını ifade etti.

Ancak, gün içerisinde siyah beyazlılar bu yalanlamayı siteden kaldırdı. Daha sonrasında da hurriyet.com.tr'nin haberinin doğruluğu kanıtlandı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!