MHK onu izci sanıyormuş

Güncelleme Tarihi:

MHK onu izci sanıyormuş
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2012 00:49

MHK yetkilisi, Kasımpaşa-İstanbul Büyükşehir Belediye maçını yöneten Volkan Bayarslan’ın kendilerine “Ben İzci kampının müdürüyüm” dediğini söyledi.

Haberin Devamı

Kasımpaşa-İstanbul BŞB maçını yöneten hakem Volkan Bayarslan’ın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde kadrolu personel olduğunun ortaya çıkması üzerine Merkez Hakem Kurulu’ndan (MHK) ilginç bir açıklama geldi: “Bize izcilik kampı müdürüyüm” dedi. Konuya ilişkin görüşlerini aldığımız MHK yetkilisi şunları söyledi:

“Merkez Hakem Kurulu’nun İstanbul BŞB maçına Büyükşehir Belediyesi’nde görevli bir hakemi ataması konusunda bilgisi yoktu. Hakem Volkan Bayarslan hem kişiliği hem de yönetimi ile camiamızın her zaman gözde hakemlerinden biridir.

BİZE SÖYLEMEYİ UNUTMUŞ!

FAKAT Volkan Bayarslan bize Hekimbaşı’nda İzcilik Genel Müdürlüğü’nde görevli olduğunu beyan etti. MHK olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde 4 önemli hakem bulunmaktadır.

Bunları biliyoruz. Fakat Bay-arslan’ın Büyükşehir Belediyesinde çalıştığını gizlemesine anlam veremedik. Kendisine de sorduk. Hata yaptığını söylemeyi unuttuğunu belirtti. Böyle bir durumu bilseydim maçı vermezdik. Görevini bizden gizlediği için ceza alacak. Bayarslan çok önemli hakemlerimizden biri. Bu nedenle kendisine inanıyoruz. Kasımpaşa-İstanbul BŞB maçında kayda değer hataları olmamıştır. Tek hatası çalıştığı kurumu beyan etmemesi...”

Haberin Devamı

Maçın tescil edilmesine itiraz

bu arada Kasımpaşa Kulübü, İstanbul BŞB maçında hükmen galip sayılması için Futbol Federasyonu’na başvuruda bulunucaklarını açıkladı. Volkan Bayarslan’ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Ümraniye Gençlik Spor Müdürlüğü kadrosunda çalıştığının tespit edildiğini vurgulayan lacivert beyazlılar, açıklamasında, müsabaka sonucununun İstanbul Büyükşehir Belediyespor aleyhine hükmen yenilgi şeklinde tescil edilmesine ilişkin Türkiye Futbol Federasyonu’na bugün başvuracaklarını bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!