Mesut Özil yanlış pasaport seçmiş

Güncelleme Tarihi:

Mesut Özil yanlış pasaport seçmiş
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2010 00:00

Almanya’nın İngiltere’yi 4-1 yenerek Dünya Kupası’nda çeyrek finale yükseldiği maçı izleyen A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, Sportbild’e verdiği demeçte “Mesut’un kararını yanlış pasaport için vermesi yazık olmuş. Onu benim takımımda kullanabileceğim, ihtiyacımız olabilecek modern futbol oynayan iyi bir futbolcu olarak gördüm” dedi.

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde aynı gruba düştüğümüz Almanya’yı da değerlendiren Hollandalı teknik adam, “Takımdaki yeni oyuncularla basit ve rahat futbolları insana seyir zevki veriyor. Almanya maçları artık izlenebilir hale geldi. Bambaşka bir anlayışta futbol oynuyorlar” yorumunda bulundu.

Almanya’nın patronu Mesut

İTALYAN medyası, Dünya Kupası daha bitmeden Mesut Özil’i “En iyi futbolcu” seçti. La Gazzetta dello Sport, Türk asıllı oyuncu için “Kusursuz, son yıllarda sahaya inen en terbiye edilmiş ayaklar. Top ona çok yakışıyor. Muhteşem bir zekası var. Sahada 9 ayrı dil konuşan Almanya’nın patronu Türk Mesut Özil” değerlendirmesinde bulundu. İtalyan gazeteleri ayrıca, İngiltere’yi 4-1 yendikleri karşılaşmanın ardından Mesut Özil’e 10 üzerinden 8 notu verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!