Messi son 9 yılın en kötüsü!.

Güncelleme Tarihi:

Messi son 9 yılın en kötüsü.
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2017 12:07

Paris Saint Germain karşısında 4-0’lık yenilgiyle büyük bir hezimet yaşayan Barcelona’da mağlubiyetin şaşkınlığı sürüyor.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Fransız ekibi Paris Saint Germain'e konuk olan Barcelona ilk maçtan beklemediği bir sonuçla ayrılırken yıldız futbolcuların performansları da tarihe geçti.

Messi karşılaşmada sadece 17 kez topla buluşarak son 9 yılda tarihin en kötü istatistiğini elde ederken, Luis Suarez ise 9 kez topla buluşabildi. Paris ekibinin hocası Unai Emery uyguladığı taktikle Katalan ekibini sahadan sildi.

Paris cephesinde maçın en başarılı isimleri Adrien Rabiot, Verratti, Draxler ve Kimpembe oldu. Defans hattında MSN üçlüsüne adım attırmayan Kimpembe adeta bir destroyer gibiydi. Orta sahada güvenliği ise Rabiot sağladı. Verratti yeni Iniesta gibi maestro rolüne soyunurken, yeni transfer Draxler ise driplingleriyle Barcelona savunmasını dağıtan oyuncu oldu.

Haberin Devamı

Barcelona’yı bu maçta felakete sürükleyen ise savunması oldu. PSG’li oyuncularla birebir girdikleri tüm mücadeleleri kaybeden Barcelona savunması her atakta kabus üstüne kabus yaşadı.

Barcelona’nın Avrupa'daki en ağır deplasman mağlubiyetleri

2017 PSG 4-0

2013 B. Münih 4-0

2002 Roma 3-0

2000 Beşiktaş 3-0

1997 D.Kiev 3-0

BAKMADAN GEÇME!