Messi rekora kafasıyla gitti

Güncelleme Tarihi:

Messi rekora kafasıyla gitti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2014 00:03

Şampiyonlar Ligi'nde E,F,G ve H Grupları'nda 4. maçlar oynandı. Cüneyt Çakır'ın yönettiği karşılaşmada Bayern Münih seyircisi önünde Roma'yı 2-0'la geçerken, Messi'nin Şampiyonlar Ligi gol rekoruna ortak olduğu maçta Barcelona, Hollanda deplasmanında Ajax'ı 2-0 mağlup etti.

Haberin Devamı

Cüneyt çakır'ın başarılı bir yönetim gösterdiği gecenin en önemli maçında Bayern Münih, İtalya'da 7-1 mağlup ettiği Roma'yı bu kez 2-0'la geçti. Goller 38'de Ribery ve 64'de Götze'den geldi. Bayern bu sonuçla puanını 12'ye çıkartarak liderliğini devam ettirdi. Roma ise 4 puanda kaldı. Bu grupta Manchester City'nin evinde CSKA Moskova'ya 2-1 mağlup olmasıyla işler hayli karışmış durumda.

Messi rekora kafasıyla gitti


Gecenin bir diğer önemli karşılaşmasında ise, kendi liginde kötü günler geçiren Barcelona, Hollanda deplasmanında Ajax'ı 2-0 yenmeyi başardı. Golleri ise 38 ve 76. dakikalarda Messi kaydetti. İlk golünü kafa vuruşuyla atan Arjantinli yıldız bu gollerle Şampiyonlar Ligi'ndeki toplam gol sayısını da 71'e çıkartarak Real Madrid efsanesi Raul'un rekorunu da ortak oldu.

Haberin Devamı


Şampiyonlar Ligi'nde gecenin toplu sonuçları;

E GRUBU
Manchester City - CSKA Moskova: 1 - 2
Bayern Münih - Roma: 2 - 0

F GRUBU
Paris St Germain - APOEL Nicosia: 1 - 0
Ajax - Barcelona: 0 - 2

G GRUBU
Sporting Lizbon - Schalke 04: 4 - 2
Maribor - Chelsea: 1 - 1

H GRUBU
Shakhtar Donetsk - BATE: 5 - 0
Athletic Bilbao - Porto: 0 - 2

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!