Meryem dizisi yayınlanan son bölümüyle şoke eden anlar yaşattı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Meryem dizisi yayınlanan son bölümüyle şoke eden anlar yaşattı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2018 23:33

Meryem dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine yine dramatik ve heyecanlı dakikalar yaşatmaya devam etti. Herkes tarafından büyük bir beğeniyle takip edilen dizi Meryem'in son bölümünde Burcu, eski kocasından dolayı kendisini büyük bir tehlikede hissetmeye başladı. Ondan kurtulamamış olmak tedirginliğini devam ettirdi. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Meryem dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Meryem dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Meryem'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde intikam için geri dönen Oktay, Meryem'in karşısına çıkmak için bir not bıraktı. Meryem de artık gizemli kişinin peşlerinde olduğunu bilmekten yorulmuştu. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Meryem dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

İntikam için geri dönen Oktay, Meryem'in karşısına çıkmak için bir not bırakır. Meryem de artık gizemli kişinin peşlerinde olduğunu bilmekten yorulmuştur. Büyük yüzleşme için buluşma yerine gitmeye karar verir. Meryem, Beliz ve Nurten'in ortak noktaları gizemli kişinin kimliğini ortaya çıkaracaktır. Herkesin öldü zannettiği Oktay, Meryem'i görmek için harekete geçer.

Öte yandan Burcu, eski kocasından dolayı kendisini büyük bir tehlikede hisseder. Ondan kurtulamamış olmak tedirginliğini devam ettirir. Güçlü ile Savaş, bu hesabı bitirmek için hamle yaparlar.

 

BAKMADAN GEÇME!