Mersin olağanüstü genel kurula gidiyor

Güncelleme Tarihi:

Mersin olağanüstü genel kurula gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2013 16:15

Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı güçlü bir yönetim oluşturabilmek adına olağanüstü genel kurula gideceklerini söyledi.

Haberin Devamı

Kahramanlı, yönetim kurulu üyesi Hikmet Kaya ile Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk'ü makamında ziyaret etti. Kahramanlı, ziyaret sırasında Belediye Başkanı Türk'e 33 numaralı Mersin İdmanyurdu forması hediye etti. Kahramanlı, burada yaptığı konuşmada, takım olarak şu an bir sıkıntılarının bulunmadığını, hedeflerinin Mersin'i yeniden Spor Toto SüperLig'e çıkarmak olduğunu ifade etti. Takıma desteğinden dolayı Türk'e teşekkür eden Kahramanlı, "Takımımız, bundan sonraki sürece hazırdır. Başkanımızın da desteğini alarak yolumuza devam edeceğiz. Önümüzdeki kısa süreçte güçlü bir yönetim oluşturabilmek adına, olağanüstü genel kurula gideceğiz. Bize katkı sağlayacak, yönetimde yer almak isteyecek arkadaşlarımızı da aramızda, yönetimde görmek istiyoruz" dedi.

Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk ise Mersin İdmanyurdu'nu yeniden Süper Lig'de görmek istediklerini söyledi. Mersin İdmanyurdu'na destek vereceklerini belirten Türk, "Mersin adına özverileri ve hizmetleri nedeniyle tüm yönetime teşekkür ediyorum. Yakın zamanda kulübümüz olağanüstü genel kurula gidecek. Kulübümüzün bu genel kuruldan daha güçlü ve kenetlenmiş bir camia olarak çıkacağına, takımımıza destek olma imkanı olan her Mersinlinin bu katkıyı esirgemeyeceğinden eminim" diye konuştu.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!