Mersin Bursa'ya bileniyor

Güncelleme Tarihi:

Mersin Bursaya bileniyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2011 12:38

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu, hafta sonu sahasında oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Nurullah Sağlam nezaretinde Macit Özcan Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular ısınma ve açma germe hareketlerinin ardından çapraz ve dayanıklılık koşusu yaptı. Koşuların ardından dar alanda çift kale maç yapan kırmızı lacivertli oyuncuların hırsı ve performansı teknik ekibi sevindirirken, kaleciler Hakan Arıkan ve İbrahim Sehic ise yaptıkları kurtarışlarıyla göz doldurdu. Sakatlıkları bulunan Çağdaş Atar ve Joseph Boum ise düz koşu yaptı.

Ligde oynanan ilk hafta maçlarının büyük bölümünü izlediğini belirten Sağlam, Bursaspor'un İstanbul takımları ve Trabzonspor'dan daha hazır bir görüntü çizdiğine dikkat çekerek, "Yeşil beyazlı ekip diğer takımlara oranla daha farklı ve ne yaptığını bilen bir görüntü içerisinde. Bunların yanı sıra Bursa temsilcisinin oturmuş bir kadrosu var. Futbolcuların hepsi birbirini tanıyor. Bizde bu hafta sonu kendi saha ve seyircimiz önünde Bursaspor'u ağırlayacağız. Burada bizim elimizdeki en büyük faktör saha içerisindeki mücadelemiz ve taraftarlarımızı olacaktır" dedi.

Haberin Devamı

Bursaspor maçında Mersinli sporseverlerin tribünleri dolduracağına inandığını söyleyen Sağlam, "O anı gözümün önüne getirebiliyorum. Muhteşem bir atmosfer olacak. Bu atmosfer de bize büyük bir güç verecek. Taraftarlarımızın da desteğiyle sahadan alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Çalışmalar sonunda Tunus Milli Takımı'nda da forma giyen Wissem Ben Yahia'nın 27'nci yaş günü kutlandı. Yahia takım arkadaşlarının tebriklerini kabul etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!