Meltem Yılmazkaya ilk klibini çekti

Güncelleme Tarihi:

Meltem Yılmazkaya ilk klibini çekti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2016 15:11

Meltem Yılmazkaya GTR Müzik’ten çıkardığı Kendime Yalanlar single’ını kliplendirmenin heyecanı yaşıyor. Yönetmenliğini Murat Joker’in yaptığı klipte Meltem, yarım kalan bir aşkın ardından yaşanan gelgitleri canlandırıyor.

Haberin Devamı

Oyunculuğuyla sevenlerinin beğenisi kazanan Meltem Yılmazkaya, müzik alanındaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde GTR Müzik bünyesinde piyasaya sunulan 'Kendime Yalanlar' parçası için kamera karşısına geçti.

Yönetmen Murat Joker tarafından çekilen ve oldukça keyifli geçen sette kimi zaman duygusal anlar da yaşadı. Tüm şarkılarının kendinden izler taşıdığını söyleyen oyuncu; çekimler süresince kimi zaman gözyaşlarına hakkim olamadı.

Set boyunca oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Yılmazkaya, uzun yıllardır kamera karşısında olmasına rağmen müzik alanında böyle bir çalışmanın içerisinde olmanın farklı bir enerjisi ve heyecanı olduğunu dile getirdi.

Önümüzdeki günlerde tüm dijital platformlardan yayınlacak olan klipte Meltem Yılmazkaya’nın yenilediği imajı da dikkat çekti.

Haberin Devamı

Meltem Yılmazkaya ilk klibini çekti

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!