Meltem Cumbul boşandı

Güncelleme Tarihi:

Meltem Cumbul boşandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2013 17:10

Meltem Cumbul, geçtiğimiz yılın ağustos ayında sürpriz bir kararla evlendiği kendisinden 12 yaş küçük turizmci Alican Özbaş’tan anlaşmalı olarak boşandı. Cumbul, duruşmanın ardından görüntülenmemek için adliyenin kalorifer dairesinden kaçtı.

Haberin Devamı

DÜN Beykoz Aile Mahkemesi’nde görülen duruşmaya Meltem Cumbul avukatı Songül Uslu’yla, Alican Özbaş da avukatı İlker Esmer’le katıldı. Yaklaşık 20 dakika süren duruşmada, her iki taraf da fikren ve ruhen anlaşamadıklarını, karşılıklı olarak boşanmak için anlaşmaya vardıklarını söyledi. Taraflar ayrıca, aralarında yaptıkları protokol gereği birbirlerinden herhangi bir tazminat ve nafaka talebinde bulunmadı. Gizlilik kararı nedeniyle kapalı yapılan duruşmada hakim, çiftin boşanmasına karar verdi. Özbaş duruşmanın ardından ön kapıdan çıkarken, gazetecilere görüntü vermek istemeyen Cumbul ise binanın kalorifer dairesinin kapısında kendisini bekleyen taksiye binerek adliyeden ayrıldı.

Muhteşem Yüzyıl’da oynayacak

Meltem Cumbul, yeni sezonda “Muhteşem Yüzyıl”ın kadrosuna katılıyor. Ünlü oyuncu, dizide Kanuni Sultan Süleyman’ın kız kardeşi, Kara Ahmed Paşa’nın eşi Fatma Hatun’u canlandıracak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!