Mehmet Topal ölümden döndü

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Topal ölümden döndü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2012 00:00

Valencia’nın Racing Santander ile oynadığı Diop ile kafa kafaya çarpışan milli futbolcu, hastanelik oldu. Hastanede tedavi altına alınan ve bir gece müşade altında tutulan Mehmet, bugün taburcu edildi.

Haberin Devamı

İSPANYA’da La Liga’nın 21. haftasında deplasmanda Racing Santander ile karşılaşan Valencia’da forma giyen Mehmet Topal, bir pozisyonda rakibiyle kafa kafaya çarpışması nedeniyle oyuna devam edemedi ve hastaneye kaldırıldı. Mehmet hastanedeki tedavisinden sonra taburcu edildi. Milli futbolcu ambulans uçakla Valencia'daki evine döndü.

Karşılaşmanın 38. dakikasında Ever Banega’nın yerine oyuna giren Mehmet Topal, 82. dakikada girdiği bir pozisyonda rakip takımın futbolcusu Diop ile kafa kafaya çarpıştı.

İŞTE MEHMET TOPAL'IN SAKATLANDIĞI AN / WEB TV

Kısa süreli bilinç kaybı

Her iki futbolcu da yerde kalırken, Mehmet Topal oyuna devam edemedi ve sedye ile hastaneye kaldırıldı. Kısa süreli travma geçiren ve aksipital (artkafa) kemiği MR’ı çekilen Mehmet Topal’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı, ancak dün geceyi hastanede müşahade altında geçirdiği öğrenildi. Çarpışmadan sonra kısa bir süreliğine bilincini kaybetmiş gibi görünen,  ancak hemen sonra ayağa kalkan Diop ise 4 dakika sonra oyundan alındı.

Haberin Devamı

Valencia 10 kişi bitirdi

Valencia’nın 2-1 önde olduğu sırada meydana gelen olaydan  sonra Mehmet Topal’ın çıkmasıyla, oyuncu değiştirme hakkı dolmuş olan Valencia  sahada 10 kişi kaldı. Ev sahibi Racing, 88. dakikada Bernando’nun attığı golle  durumu 2-2 yaptı ve maç bu skorla sona erdi.

Mehmet Topal ölümden döndü

TFF'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

İspanya'nın Valencia ekibinde forma giyen A Milli Takım oyuncusu Mehmet Topal, dün takımının Racing Santander ile oynadığı karşılaşmada bir pozisyonda rakibi ile kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmadan sonra oyuna devam edemeyen Mehmet Topal'ın kısa süreli bilinç kaybı yaşadığı görüldü. Kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınan oyuncunun yapılan testlerden sonra hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşıldı. Geceyi tedbir amaçlı olarak hastanede müşahede altında geçiren milli futbolcu bugün ise taburcu oldu. Milli futbolcu ambulans uçakla Valencia'daki evine dönüyor...

Haberin Devamı

Futbol Federasyonu; Mehmet Topal'a yaşadığı olay nedeniyle geçmiş olsun mesajı yayınlarken, milli futbolcunun acilen sağlığına kavuşması dileğinde bulunuldu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!