Mehmet Demirkol: İşkembeden laflar, ezber bunlar!

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Demirkol: İşkembeden laflar, ezber bunlar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2015 12:51

Yorumcu Mehmet Demirkol, Atletico Madrid yenilgisinin ardından Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'na çok sert eleştirilerde bulundu.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Atletico Madrid karşısında aldığı mağlubiyeti NTV Spor'a değerlendiren Mehmet Demirkol, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na ağır eleştiriler yöneltti. Hakan Balta'nın orta sahada oynatılmasını 'mantıksız' olarak değerlendiren Demirkol, Hamzaoğlu'nun maç sonundaki açıklamaları için de "Hamza hocanın sözleri işkembeden laflar, ezber bunlar" dedi.

Mehmet Demirkol: İşkembeden laflar, ezber bunlar

"SOĞUKKANLI OLUP HESAPLI DAVRANMALIYIZ"
Şampiyonlar Ligi grubundan çıkmak için durum tespiti yapmak ve önce olaya soğukkanlı bakmak gerektiğini vurgulayan Demirkol, "Astana'dan 6, Benfica'dan da 4 puan almak lazım. Atletico'nun da toplam 16 puan alması halinde gruptan çıkılabilir. Fatih Terim de ilk sene Şampiyonlar Ligi'nde skandal bir başlangıç yapmıştı ama sonra çevirmişti" dedi.

Haberin Devamı

Mehmet Demirkol: İşkembeden laflar, ezber bunlar
GALATASARAY'DAN KABUS GİBİ BAŞLANGIÇ

"SABRİ'NİN BİLE ORADA OYNAMIŞLIĞI VAR!"
Hakan Balta'ya orta sahada yer verilmesini eleştiren Demirkol, "Orta sahadaki oyuncu çapadır. Bu oyuncuya bağımlılığın olur. O futbolcu da Selçuk'tur. Bu rolü ondan alıp Hakan Balta'ya vermek daha büyük hata. İkinci hata Türkiye'nin en formda stoperini orta sahaya çekmek. Hakan Balta futbola yeni başlıyor gibiydi. Orada bir değişim yapılması gerektiği kesin. Rodriguez-Selçuk yaparsın. Emre Çolak çok formsuzdu. Ama başlaması doğruydu. Hakan Balta değişikliği ise mantıksızdı. Sabri'nin bile orada oynamışlığı var" diye konuştu.

Mehmet Demirkol: İşkembeden laflar, ezber bunlar
HAMZAOĞLU: O OYUNCUDAN BEN DE MEMNUN DEĞİLİM

"ASIL İSTİKRARI BOZAN SENSİN"
Galatasaray'ın sisteminin bu maçta değiştirilmeye çalışılmasını yanlış bulan Demirkol şöyle devam etti, "Sistemi bu maçta değiştiremezsin. Hamza hoca hep "istikrar" diyor. Hani istikrar? Sistemi bozdun. Savunma yanlış bir kere. Bir uçağın düşmesi için tek hata yetmez. 6-7 hata yapılması lazım. Galatasaray ilk golü böyle yedi. Defansta inanılmaz hatalar vardı. Topu ayağında tutman lazım. Sabri ileri vuruyor. Carole ileri vuruyor. Bir pozisyonda anlamsızca kornere bırakıyor. Denayer orada vurdurtmayacak. İkinci yarı iyi bindirme yapmış, banane..."

Haberin Devamı

Mehmet Demirkol: İşkembeden laflar, ezber bunlar
ARENA'DA BÜYÜK PROTESTO

"HAMZAOĞLU'NUN SÖZLERİ İŞKEMBEDEN LAFLAR, EZBER BUNLAR"
Hamza Hamzaoğlu'nun "Atletico Madrid'de istikrar var" şeklindeki sözlerini de yorumlayan Mehmet Demirkol, "Atletico
Madrid 11 yılda 14 hoca değiştirmiş. Atletico'dan antrenmandan eve gidersen kovulursun. Bunlar ezber laflar, işkembeden laflar. Jürgen Klopp gitti Borussia Dortmund'dan. Yapamazsan gidersen. Real Madrid'de yapabilir misin? "Onu oynatmıyorum, bunu oynatmıyorum" diyebilir misin? İstikrarı teknik direktör sağlar. Atletico Madrid dünyanın en istikrarsız takımıdır. İnsan açar bir tarihine bakar" diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!