Mavi yatak odası fikirleri

Güncelleme Tarihi:

Mavi yatak odası fikirleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2014 15:20

Mavi gökyüzünü, sakinliği ve sonsuzluğu simgeler. Yatak odanızın dinlendirici olması ve size huzur vermesi için en uygun renklerden biridir mavi...

Haberin Devamı

Mavi, sakinliğin rengi. İnsana ayrı bir dinginlik veriyor. Mavinin yatak odası dekorasyonunda 12 farklı kullanımı: Gökyüzünün mavisini, tabiatın yeşili ve pembesi ile bir arada kullanmak, doğayı yatak odanıza taşıyacaktır. Turkuaz mavi rengi en güzel tamamlayan renkler turuncu ve sarı tonları.

Mavi yatak odası fikirleri

Sade ve modern bir oda. Odanızda maviyi yatağınızın üstüne atacağınız bir yatak örtüsü ile de kullanabilirsiniz. Bu modern tasarımlı odada mavi rengi, gri ve kahve tonları tamamlıyor.

Odanıza maviliği, ana mobilyalarınızı değiştirmeden, aksesuarlarla da verebilirsiniz. Abajurlar, yastıklar, duvarda ki tablolar vb.

Haberin Devamı

Mavi yatak odası fikirleri

Klasik şıklıktan vaz geçemeyenlere. Yatak başınızı mavi tonlarda bir kumaşla kaplayarak odanızı maviye dönüştürebilirsiniz. Uçuk mavi boyanmış bir duvarı en güzel mavi nevresim takımları ile tamamlarsınız.

Pembe-mavi yatak odası, böyle bir odada insan ancak pembe rüyalar görebilir. Turkuaz mavi yatak odası. Özellikle yazlık evler için çok şık bir seçim olacaktır.

Mavi yatak başı ve perdeler… Mavi-bej uyumu çok güzel. Mavi aplikler, cam aksesuarlar ve özellikle yastıklarda ki mavi biyelerle odanın dekorasyonu çok güzel tamamlanmış.

Mavi yatak odası fikirleri

BAKMADAN GEÇME!