Maskülen kıyafetleri feminen hale getirmek için tüyolar

Güncelleme Tarihi:

Maskülen kıyafetleri feminen hale getirmek için tüyolar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2017 12:41

Yeni trend maskülen kıyafetleri feminen detaylarla hareketlendirmek. Bunun için yapmanız gereken doğru parçaları bir araya getirmek.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezonlarda etkisini gösteren ve hala devam eden trendlerin başında maskülen görünmek geliyor. Cinsiyet kavramlarının giderek birbirine geçtiği moda arenasında kadınlar da artık erkeklerle aynı yerlerden alışveriş edebilir hale geldi. Maskülen görünümün oldukça moda olduğu bu zamanlarda elbette maskülen parçaları feminenleştirerek giymek gerekiyor. Böylece hem cool hem de stil sahibi bir imaj yaratabilir ve dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. İşte maskülen kıyafetlere feminen hava katmanın yolları:

1. Asker postallarını mini eteklerle kombinleyin

Kış aylarında vazgeçemediğimiz asker postalları bu sezon da çok moda. Kalın tabanlı ve gösterişli bu botlar her ne kadar maskülen bir duruş sergilese de doğru kombinlendiği zaman son derece stil sahibi bir görünüm yaratıyor. Kalın tabanlı asker postallarını kısa eteklerle kombinleyerek son derece feminen ve çarpıcı görünebilirsiniz.

Haberin Devamı

2. Maskülen loafer ayakkabıları elbiselerle daha çekici hale getirin

Geniş tabanlı loafer ayakkabı modelleri son yılların en çok tercih edilen kadın ayakkabıları arasında. Doğru parçalarla birlikte giyildiğinde oldukça kaliteli görünen bu parçayı kısa spor elbiselerinizle daha kadınsı bir hale sokabilirsiniz.

Maskülen kıyafetleri feminen hale getirmek için tüyolar

3. Parkalarla kadınsı şıklığı yakalayın

Kadınların belki de en çok sevdiği trendlerin başında parka trendi geliyor. Bol ve geniş parkaları daha feminen bir stile sokmak için dar pantolonlarla birlikte kombinlemenin yanında parkalarınızı büyük tokalı vintage kemerlerle şık bir hale sokabilirsiniz.

4. Pantolon ceket takımlarınızla stilettolarınızı birlikte giyin

Kadınların özel gecelerde tercih ettiği görünümlerden birisi de smokin görünümlü pantolon ve ceket takımlar. Bu takımları içlerine derin dekolteli bluzlar ve yüksek ökçeli stilettolarla birlikte giyebilir dudaklarınıza ise mercan kırmızısı bir ruj sürerek son derece feminen bir stil yakalayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Maskülen kıyafetleri feminen hale getirmek için tüyolar

5. Oversize kumaş kabanları dantel kıyafetlerle kombinleyin

Erkek arkadaşınızdan ödünç almışsınız gibi görünen oversize kumaş kabanlarınızı dantel detaylara sahip şık elbiselerle birlikte giyin ve feminen bir dokunuş katın.

6. Uzun erkek ceketlerini dar elbiselerle giyin

Dökümlü ve uzun ceketler bu sezonun en hit parçaları arasında. Bu tarz ceketleri vücudu saran ve diz altında biten elbiselerle çok daha çekici kılabilirsiniz.

Maskülen kıyafetleri feminen hale getirmek için tüyolar

7. Kamuflaj desenli sweatshirt'lerinizi elbise olarak giyin

Kamuflaj deseni çok moda. Bu deseni dengeli kullanmak maskülen görünmemenin altını çiziyor. Bol kamuflaj desenli sweatshirt'ünüzü elbise olarak giyebilir ve bu desenin maskülen duruşunu başarılı bir şekilde kırabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!