'Martin Skrtel, 5.5 milyon pound'a Fenerbahçe'de'

Güncelleme Tarihi:

Martin Skrtel, 5.5 milyon pounda Fenerbahçede
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2016 13:17

İngiltere Premier Lig'de Liverpool forması giyen Martin Skrtel'ın, 5.5 milyon pound bedelle Fenerbahçe'ye transfer olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin, Liverpool'dan savunma oyuncusu Martin Skrtel transferini bitirdiği iddia edildi.

The Guardian'ın haberine göre, Liverpool kulübü ile görüşme halindeki Fenerbahçe, transferi 5.5 milyon pound'a sonlandırdı.
Jurgen Klopp'un takımın başına geçmesinin ardından gözden düşen Skrtel, geçen sezon sadece 4 maçta ilk 11'de yer almıştı.
2008 yılında Zenit'ten 6,5 milyon pound'a transfer edilen Skrtel, Liverpool formasıyla 320 maça çıktı.

Sarı lacivertli kulübün bir süredir peşinde olduğu bilinen 31 yaşındaki Slovak yıldız, milli takım formasıyla EURO 2016'da mücadele ediyor.

Martin Skrtel, 5.5 milyon pounda Fenerbahçede

Guardian'ın ardından İngiltere'nin saygın kuruluşlarından Sky Sports da Skrtel'in Fenerbahçe ile sözleşme imzalamaya yakın olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Martin Skrtel, 5.5 milyon pounda Fenerbahçede

JUAN MATA İDDİASI
Öte yandan sarı lacivertliler bir süredir peşinde olduğu Manchester United'lı Juan Mata için de girişimlerini sürdürüyor. Fenerbahçeli yöneticilerin 28 yaşındaki İspanyol futbolcu için kiralık teklifi yaptığı ve cevap beklediği öğrenildi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!