Market poşetinde 500 bilet

Güncelleme Tarihi:

Market poşetinde 500 bilet
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2009 00:00

“Denizli maçında 500 bilet bir market poşetiyle bazı kişilere teslim edildi. Bir maçta yaptılar, ertesi maçta bir anda temizlendiler. Bu, olayın tek bir elden organize edildiğinin kanıtıdır.”

BEŞİKTAŞ’ta son dönemde yoğunlaşan tribün olayları dün yapılan Olağan Divan Kurulu toplantısına da damgasını vurdu. Swissotel’de gerçekleştirilen toplantıda söz alan bütün Divan Kurulu üyeleri, Denizlispor ve Wolfsburg maçlarında çıkan olayları kınarken, Atıf Keçeci şok iddialarda bulundu. Yaşanan olayların organize olduğunu öne süren Keçeci, şunları söyledi:

Tek bir elden organize

“Dışarıdan getirilen çete zihniyetiyle yönetilen insanların içeri sokulması, Denizlispor maçındaki olayları doğurmuştur. Denizlispor maçında 500 bilet bir market poşetiyle bazı kişilere teslim edildi. Ayrıca, müdüriyet kapısından onlarca kişi stada sokuldu. Bir maçta yaptılar, ertesi maçta bir anda temizlendiler. Bu, olayın tek bir elden organize edildiğinin kanıtıdır. Organize bir iştir, keşke yapılmasaydı. Bunu yapanları kınıyorum ve hepsini Allah’a havale ediyorum.”

Serdar Kurtuluş olayı

Atıf Keçeci ayrıca yönetime de eleştiride bulunarak, “1 milyon dolar para ve Sinan Kaloğlu ile Eser’in karşılığında Bursaspor’dan alınan Serdar Kurtuluş, sadece 100 bin dolara Gaziantepspor’a verilmiş. Bunun gerçeği nedir?” diye sordu.

Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz de yaptığı konuşmada, kulüp başkanı Yıldırım Demirören’e yapılan saldırılara değindi. Karadeniz, “Beşiktaş Kulübü başkanlık makamının uğramış olduğu bu saldırı hepimizi üzmüştür. Bu makam, hepimiz tarafından korunması gereken bir makamdır. Burada Ahmet, Mehmet oturmuş önemli değildir. Beşiktaş başkanlık makamına hepimiz saygı göstermeli ve korumalıyız” dedi.

Her yerde kavga vardı

3 Ekim’de BJK İnönü Stadın’da oynanan Beşiktaş-Denizli-por maçında, tribünlerin neredeyse her noktasında kavgalar çıkmıştı. Yıldırım Demirören’i destekleyen gruplar ile istifasını isteyenler arasında yaşanan kavgalarda 4 kişi yaralanmıştı. Olaylar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Beşiktaş Kulübü’ne 80 bin lira para cezası vermişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!