'Mario Gomez, tam bir skandal!'

Güncelleme Tarihi:

Mario Gomez, tam bir skandal
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2016 08:04

Türkiye'deki terör saldırılarını bahane ederek, gol krallığı yaşadığı Beşiktaş'tan ayrılan Mario Gomez, Wolfsburg formasıyla çıktığı 5. maçta da golle buluşamadı.

Haberin Devamı

Mainz ile önceki gün golsüz berabere kaldıkları maçta rakip fileleri havalandıramayan tecrübeli futbolcu Mario Gomez, Almanya'da tartışma konusu olmaya devam ediyor. Alman basını, Mario Gomez'in gidişatını 'skandal' olarak değerlendirirken, Sport 1 televizyonunda deneyimli oyuncu için "Mario Gomez başarısızlık sembolü haline gelmek üzere" yorumu yapıldı.

Mainz maçının ardından kısa bir açıklama yapan Mario Gomez ise "Kariyerimde böyle bir durumu ilk defa yaşıyorum" demekle yetindi. Mario Gomez geçen sezon attığı 26 golle Beşiktaş'ın 7 yıl sonra elde ettiği şampiyonlukta başrolü oynarken, Beşiktaş taraftarlarının adeta sevgilisi olmuştu.

'ZAMANI DEĞİL'

Mario Gomez'in devre arası veya sezon sonunda Beşiktaş'a geri dönebileceği iddialarını değerlendiren Başkan Fikret Orman, "Beşiktaş'tan her giden burayı aramıştır" dedi.

Beşiktaş'ın patronu Fikret Orman, "Devre arasına 3 ay daha var. Bu sürede lig, Şampiyonlar Ligi, Ziraat Türkiye Kupası maçları oynayacağız. Bu süreye kadar bu kadroyla oynayacağımız belliyken 3 ay sonrasını konuşmaya gerek yok. Bu süre içinde Aboubakar gollerini atarak, inanılmaz bir performans yakalarsa farklı olur. Şu anda bunları konuşmanın yeri ve zamanı değil" yorumunu yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!