"Mardan'da geçiciyiz"

Güncelleme Tarihi:

Mardanda geçiciyiz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2010 11:05

Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, statla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Akıncıoğlu, Atatürk Stadı'nda oynayamamanın rahatsızlığı içinde olduklarını, Mardan Stadı'na gitmeye mecbur kaldıklarını söyledi. Akıncıoğlu, "Taraftarımızın Mardan Stadı'na daha rahat gelebilmesi için Antalya-Alanya arasından stada bağlantı yolu yapılması gerekiyor. Bunun için isteğimizi sezon başında dile getirdik. Bağlantı yolunun yapımı için çalışmaların başlamasını bekliyoruz. Mardan Stadı'nda önümüzdeki sezon bazı çalışmalarımız da olacak. Kapasitenin 11 bin 500'e çıkartılması gündemde ayrıca tribünlerin üstünün kapanması değerlendiriliyor. Antalya'da ciddi anlamda stadyum sıkıntısı var. Geçici olarak maçlarımızı Mardan'da yapıyoruz. Antalya'ya yeni stadyum yapılması için bazı girişimler sevindirici" diye konuştu.

AKAYDIN'A TEŞEKKÜR EDİYORUZ

100'ncü Yıl ve Atatürk Stadı'nın mülkiyetinin Gençlik Spor Müdürlüğü'nde olduğunu dile getiren Akıncıoğlu şöyle devam etti: "Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın geçtiğimiz günlerde yeni stadın yapılması ile ilgili yaptığı açıklamalar sevindirici. Akaydın yeni stadı yapmak istediklerini ve merkezi hükümetten destek beklediklerini 'Kendi Stadyumunu Kendin Yap Kampanyası' başlatacaklarını söyledi. Kendisine camiamız adına teşekkür ediyorum ve bu girişimin devamının ve sonucunun biran evvel gerçekleşmesini diliyorum."

STAT PANELİ CUMA GÜNÜ

İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi'nin düzenleyeceği "Antalya Stadı'nı istiyor" adlı panel ise 5 Kasım Cuma günü yapılacak. Panele konuşmacı olarak Akıncıoğlu'nun yanı sıra, Antalya'nın tüm milletvekilleri katılacak. Ayrıca, her partiden bir konuşmacı yer alacak. Antalya'da bulunması durumunda Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın veya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Aktekin ile Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nadir Yapsakaloğlu ile statlar konusunda uzman olan Gazi Üniversitesi'nden Adnan Aksu da toplantıda kürsüye çıkacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!