Maradona ile sürpriz buluşma

Güncelleme Tarihi:

Maradona ile sürpriz buluşma
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2015 09:43

2,5 aydır Arjantin’de bulunan oyuncu Ergün Demir’e, onu çok duygulandıran bir sürpriz yapıldı. Sürpriz organizasyonla oyuncu Ergün Demir, ünlü futbolcu Diego Armando Maradona ile bir araya geldi.

Haberin Devamı

Arjantin’de yayınlanan BİNBİR GECE dizisi oyuncularından Ergün Demir, geçtiğimiz hafta yaptığı Reggaeton dans performansından sonra canlı yayında Maradona sürpriziyle karşılaşmıştı.

Bailando 2015 yarışmasında dans performansları sergilemek için 2 aydır Arjantin’de bulunan, dizinin Ali Kemal karakterini canlandıran Demir, yaptığı Reggaeton dans performansı sonrasında, babasını kaybeden Maradona’ya başsağlığı dileyip, ardından ünlü futbolcuya Galatasaray formasını hediye etmişti.

Maradona ile sürpriz buluşma

MARADONA’DAN ÜNLÜ OYUNCUYA İMZALI FORMA!

Ve bu dakikalarda ünlü oyuncuyu da bir sürpriz bekliyordu. Maradona’nın ‘Sevgili Türk Ergün’ diyerek formasını imzaladığı görüntüleri karşısında çok şaşıran ve duygulanan oyuncunun gözleri dolmuştu.

Haberin Devamı

Maradona ile sürpriz buluşma

SÜRPRİZ BULUŞMA!

Dün yapılan sürpriz bir organizasyonla, ünlü futbolcunun evinde Maradona’yla buluşan Ergün Demir’e, sürpriz görüşme sonrasında neler hissettiğini sorduğumda, mutluluğunu şu cümlelerle ifade etti.

Geçtiğimiz günlerde dördüncü dans performansınızdan sonra canlı yayında bir sürpriz yaşadınız. Babasına başsağlığı dilediğiniz ve Galatasaray forması hediye ettiğiniz Maradona, size ‘Sevgili Türk Ergün’ diyerek imzalı formasını iletti. Ve geçtiğimiz gün onunla bir araya geldiğinizde neler hissettiniz, bu güzel sürprizle karşılaştığınızda?

Diego Armando Maradona çocukluğumdan kariyerini bıraktığı güne dek hayat hikayesi ve devamında masalsı hayatı ile beni etkilemiş ender insanlardan. Milyonlar bir şey hayal eder, siz elde ederseniz işte o zaman kendinizi bir rüyada görürsünüz. Arjantin halkının bana bu kadar sevgiyi boşuna vermediğini düşünüyorum. Maradona’nın bana önce imzalı formasını hediye etmesi sonra da bir araya gelişimiz, ona olan sevgime bir de gurur kattı. Onunla bir araya gelip sohbet etmek tarifsiz bir mutluluk.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!