ManU koltuğu bırakmıyor

Güncelleme Tarihi:

ManU koltuğu bırakmıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2011 10:09

İngiltere Premier League'in 21. haftasında lider Manchester United, deplasmanda West Bromwich Albion'ı 2-1 yendi.

Ligin tek yenilgisiz takımı Manchester United, 3. dakikada Rooney ve 75. dakikada Hernandez'in attığı gollerle galibiyete uzandı. Evsahibi takımın tek golünü 14. dakikada Morrison kaydederken, Odemwingie 63. dakikada penaltı kaçırdı.

Maç eksiği bulunan “Kırmızı Şeytanlar” bu galibiyetin ardından 41 puanla liderliğini sürdürdü.

Geçen hafta Aston Villa'yı 4 golle geçen Manchester City, sahasında ligin yeni ekiplerinden Blackpool'u Johnson'ın 34. dakikada attığı golle mağlup etmeyi başardı. Arjantinli futbolcu Tevez, 36. dakikada penaltı atışından yararlanamadı.

Şampiyonluk adaylarından Arsenal, deplasmanda Birmingham City'yi 3-0 yendi. Londra ekibinin gollerini 13. dakikada Van Persie, 58. dakikada Nasri ve 66. dakikada Johnson (kendi kalesine) attı.
Bolton'ı geçen hafta 1-0 yenerek galibiyet özlemine son veren Chelsea, Aston Villa ile 3-3 berabere kaldı ve bu haftayı bir puanla kapadı.

Lampard'ın penaltı golüne Aston Villa'dan Young yine penaltı golüyle karşılık verdi ve ilk yarı 1-1 eşitlikle kapandı. 47. dakikada Heskey'in golüyle geriye düşen Chelsea, önce 84. dakikada Drogba ile eşitliği yakaladı, ardından da 89. dakikada Terry'nin attığı golle 3-2 öne geçti. Ancak 90 1. dakikada Clark'ın golüne engel olamayan Londra ekibi sahadan beraberlikle ayrıldı.

Milli futbolcu Tuncay Şanlı'nın takımı Stoke City, sahasında Everton'ı 2-0 mağlup etti. Tuncay'ın 59. dakikada oyuna girdiği maçta, evsahibi takımın gollerini Jones ve Jagielka (kendi kalesine) attı.
Ligde 21. hafta maçlarında alınan diğer sonuçlar şöyle:

Wigan Athletic-Newcastle United..............: 0-1
Liverpool-Bolton Wanderers...................: 2-1
Sunderland-Blackburn Rovers..................: 3-0
Tottenham Hotspur-Fulham.....................: 1-0
West Ham United-Wolverhampton Wanderers......: 2-0

GOL KRALLIĞI YARIŞI

Gol krallığı yarışında Manchester Unitedlı Dimitar Berbatov, 14 golle ilk sırada yer alıyor.
Bu futbolcuyu 12 golle Carlos Tevez (Manchester City), 11 golle Andy Carroll (Newcastle United) ve 9 golle Johan Elmander (Bolton Wanderers), Tim Cahill (Everton) ile Samir Nasri (Arsenal) izliyor.

22. HAFTA

4 Ocak Salı: Blackpool-Birmingham, Fulham-West Bromwich, Manchester United-Stoke,
5 Ocak Çarşamba: Arsenal-Manchester City, Aston Villa-Sunderland, Newcastle-West Ham, Wolverhampton-Chelsea, Blackburn-Liverpool, Bolton-Wigan, Everton-Tottenham.

PUAN DURUMU

ManU koltuğu bırakmıyor
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!