Manisaspor’da boykot

Güncelleme Tarihi:

Manisaspor’da boykot
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2015 14:03

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup lideri Manisaspor’da, sezon başından bu yana peşinat, transfer taksidi ve maaşlarını alamayan futbolcular, boykot yaptı.

Haberin Devamı

Perşembe günü öğle saatlerinde yapılması gereken idmana çıkmama kararı alan oyuncular, kulüp başkanı Abdullah Mergen’in öğleden sonra ödeme sözü vermesi üzerine antrenmanı saat 17.00’ye çekti. Başkan Mergen, akşam saatlerinde beklenenin çok altında bir rakamı dağıtmak isteyince parayı almayan futbolcular, akşam antrenman yapmadan tesisleri terketti.

DEPLASMANA DA GİTMEDİLER
Kocaeli Birlikspor maçı için bu sabah saat 9.00’da İzmit’e hareket etmesi gereken kafile, yola çıkmadı. Başkan Mergen de oyuncularına alacakların yarısını bu hafta, kalan bölümünü gelecek hafta dağıtma sözü verdi.

TAKIM BU GECE VEYA YARIN GİDEBİLECEK
Başkan Mergen’in sözüyle biraz olsun yumuşayan futbolcuların akşam saatlerinde ya da yarın sabah Kocaeli’ye gidebileceği bildirildi. Futbolculara ödeme yapılmadığı için daha önce istifa resti çeken teknik direkter Taner Taşkın ise yönetimle futbolcular arasında kaldığını belirterek huzursuz olduğunu söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!