Mancini Tevez'e rest çekti

Güncelleme Tarihi:

Mancini Teveze rest çekti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2010 15:09

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City'nin menajeri Roberto Mancini, mutlu olmayan futbolcuların başka takıma gidebileceğini söyledi.

Arjantinli futbolcu Carlos Tevez'in bir süre önce kendisinin antrenman teknikleriyle ilgili eleştirilerine yanıt veren İtalyan teknik adam, “Tevez ya da diğer futbolcular, eğer burada kalmaktan mutlu değillerse daha iyi bir takıma gidebilirler” dedi.

Tevez'in Manchester City ile 4 yıllık daha sözleşmesi olduğunu hatırlatan Mancini, “Menajer ve futbolcu olarak bir takım için çalışıyorsan mutlu olmak zorundasın. Eğer bir oyuncu mutsuzsa bu durum hem kulüp, hem takım, hem de futbolcu için iyi değil” ifadelerini kullandı.
45 yaşındaki deneyimli teknik adam, son 5 ayda 4 kez günde çift antrenman yaptırdığını ve bunlardan ikisinde Tevez'in ailevi problemleri nedeniyle ülkesinde olduğunu kaydetti.

Geçen yaz Manchester United'tan transfer edilen 26 yaşındaki Arjantinli yıldız, bir süre önce basına yaptığı açıklamada, Mancini'nin antrenman tekniklerini eleştirerek, “Sezon sonu yaklaştı ve futbolcular çok yoruldu. Buna rağmen biz günde 2 kez antrenman yapmaya devam ediyoruz. Takım arkadaşlarım da bu durumdan mutlu değiller” demişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!