Mancini: Melo aptalca 2 hareket yaptı

Güncelleme Tarihi:

Mancini: Melo aptalca 2 hareket yaptı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2015 10:03

Inter'in teknik direktörü Roberto Mancini, Melo'nun Lazio karşısında sebebiyet verdiği penaltı ve gördüğü kırmızı karttan dolayı çok sinirliydi.

Haberin Devamı

Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, Lazio karşısında aldıkları mağlubiyeti Felipe Melo'nun "aptalca" iki hareketine bağladı.

Mancini: Melo aptalca 2 hareket yaptı

Milano ekibi Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lazio karşısında sahadan 2-1 yenik ayrılırken, Melo, yaptırdığı bir penaltı ve Lucas Biglia'ya attığı 'uçan tekme'nin ardından gördüğü kırmızı kart ile geceye damgasını vurdu.

Mücadelenin ardından eski öğrencisine adeta ateş püsküren Mancini, "İlk yarıda iyi oynamayıp soyunma odasına geride gittik. İkinci yarıda golü bulup avantajı elimize geçirdik. Fakat sonra Felipe Melo iki tane aptalca hareket yaptı. Galiba yaptırdığı penaltıdan dolayı kendisine çok kızdı ve Biglia'ya o sert hareketi yaptı." sözlerini kullandı.

İtalyan teknik adam "Kendi kendimizi yaktık. İyi oynamıyor olsak bile kaybedeceğimiz bir maç değildi." dedi. Inter, Serie A'da 17. hafta geride kalırken 35 puanlı Napoli ve Fiorentina'nın önünde 36 puanla lider durumda.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!